0749.214.779
testeaza

Gama Retro

Versiunea Retro a fotoliului Chairmony este o întruchipare a stilului clasic cu substrat inovativ.

Acest model de fotoliu poate fi o alternativă optimă atât pentru relaxarea zilnică, cât și pentru înlocuirea scaunului de birou cu o variantă mai confortabilă și sănătoasă.

Astfel, va spori productivitatea la locul de muncă și va elibera utilizatorul de stres.

Având un aspect croit cu mare atenție la detalii, în dulcele stil clasic, versiunea Retro a fotoliului Chairmony este dovada că trecutul și viitorul se pot îmbina perfect. La exterior este căptușit cu piele care acoperă cele 22 de airbag-uri și la bază deține un sistem de role care facilitează deplasarea fotoliului.

Versiunea Retro este disponibilă în două variante de culoare: Bej și Coffee, care pot fi integrate cu ușurință în orice spațiu.

Chairmony

Gama Retro

preț

700 EURO

Relaxează-te pe gustul tău! Versiunea Retro a fotoliului Chairmony este o întruchipare a stilului clasic cu substrat inovativ. Tehnologia avansată care stă la baza acestuia îl poate transforma în cel mai bun kinoterapeut personal pe care l-ai avut vreodată. Fii deschis să primești în viața ta noi momente de relaxare cu ajutorul dotărilor pe care ți le pune la dispoziție Fotoliul Retro: 22 de airbag-uri, trei programe de masaj, încălzire și pliere pe forma corpului tău. Toate acestea, plus deliciul vizual al aspectului său clasic sunt ingredientele de care ai nevoie în viața ta ca să devii mai productiv și să te eliberezi de stres.

Selecteaza culoarea

Il vreau!

Retro brown

Fotoliul Chairmony Retro Brown este dotat cu 22 de airbag-uri și include trei programe de masaj dar și funcții precum încălzire în fotoliu și pliere pe forma corpului.

Il vreau!

Retro golden

Fotoliul Chairmony Retro Golden este dotat cu 22 de airbag-uri șiinclude trei programe de masaj dar și funcții precum încălzire în fotoliu și pliere pe forma corpului.

Il vreau!

FUNCȚII ȘI DOTĂRI

Fotoliul Chairmony Retro este dotat cu 22 de airbag-uri și include trei programe de masaj dar și funcții precum încălzire în fotoliu și pliere pe forma corpului.

4 SETURI DE ROLE

patru seturi de role

Fotoliul Retro are posibilitatea de a oferi un masaj cu role pentru întreg spatele, inclusiv zona cervicală.În acest fel, ajută la ameliorarea și combaterea durerilor de spate, în special pentru persoanele cu program prelungit de lucru la birou.

SPĂTAR PLIABIL

Datorită sistemului soft-balance, cu fotoliul Chairmony Retro utilizatorul poate atinge poziția ideală pentru relaxare. El va avea parte de un masaj binemeritat, în poziția care favorizează circulația sângelui și relaxarea mușchilor.
spatar pliabil

ÎNCĂLZIRE ÎN FOTOLIU

incalzire in fotoliu
Fibra de carbon pentru încălzire stimulează circulația sângelui și metabolismul. Terapia prin căldură are efecte benefice asupra țesuturilor moi, precum: mușchi, tendoane, ligamente, astfel scăzând rigiditatea acestora și sporind mobilitatea articulațiilor.

SISTEM AIRBAG

Cu ajutorul masajului realizat de cele 22 de airbag-uri, fotoliul Chairmony Retro combate durerile de spate, oboseala și ajută la recuperare și modelare corporală. Pernele de aer sunt distribuite în zona spatelui.
sistem airbag

SUPORT PICIOARE PLIABIL

suport picioare pliabil

O poziție corectă a picioarelor în timpul șederii în fotoliu previne stresul coloanei vertebrale și reduce riscurile apariției durerii la nivelul acesteia.Cu ajutorul suportului pliabil pentru picioare, utilizatorul va adopta mereu poziția corectă, pentru relaxarea picioarelor și a întregului spate.

INTENSITATE ȘI FRECVENȚĂ REGLABILE

Chairmony ne ajută să creăm masajul personalizat de care avem nevoie! Cu ajutorul telecomenzii, putem regla intensitatea pernelor de aer, viteza rolelor și să schimbăm metoda de masaj pentru a pune mai mult accent în zona corpului dorită (zona inferioară sau superioară a spatelui și brațelor).
intensitate reglabila