Impresii în urma târgului BIFE-SIM 2018

În perioada 12-16 septembrie 2018, echipa Chairmony a participat pentru al doilea an consecutiv la Târgul Internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM. Având sloganul „Spectacol de forme și idei”, evenimentul de anul acesta s-a bucurat de o bogată prezență din partea producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de mobilă renumiți în România și la nivel european. În plus, târgul a fost un punct de întâlnire pentru comercianți, decoratori, arhitecți și designeri care și-au împărtășit sfaturile și ideile pe parcursul celor 5 zile.
Mai departe

Noul mod de relaxare profesională – fotoliul Chairmony Galaxy

Relaxarea profesională este specialitatea casei. Asemeni oricărui expert care își dorește să se perfecționeze, și noi ne ambiționăm să îmbunătățim constant produsele pe care ți le oferim. Pornind de la această deviză și de la necesitatea clienților noștri de a se destinde în spațiul personal ori la birou, am lansat fotoliul Chairmony Galaxy.
Mai departe

Care sunt cele mai utile metode de relaxare în 5 minute?

Ritmul de viață agitat și numeroasele responsabilități pe care le avem zi de zi ne limitează din ce în ce mai mult timpul liber. Indiferent de locul de muncă, se manifestă o senzație generală de nu mai am timp. Iar atunci când te simți presat de împrejurări, pare mult mai dificil să găsești alternativele potrivite prin care să-ți reîncarci bateriile într-un interval scurt.
Mai departe

5 Idei de relaxare indoor

Agitația continuă din zilele noastre și programul încărcat de muncă ne obosește pe fiecare dintre noi. Rapiditatea cu care se scurge timpul ne poate împiedica uneori să ne reîncărcăm bateriile la capacitate maximă. Mai mult decât atât, marea majoritate a oamenilor reușesc să-și planifice doar un concediu de durată pe an pentru a se relaxa în adevăratul sens al cuvântului.
Mai departe

Rolul uleiurilor esențiale în masajul terapeutic

O zi încărcată de muncă poate fi extenuantă pentru oricare dintre noi. Mai mult ca sigur, îți dorești ca la sfârșitul acesteia să ai parte de propria ta oază de liniște și să-ți reîncarci bateriile. În funcție de starea ta de spirit, probabil alegi să faci o baie fierbinte cu spumă sau să te răsfeți cu un masaj de relaxare.
Mai departe

Masajul indian – origini, tehnică și beneficii

În ziua de astăzi, majoritatea oamenilor au un program încărcat și deseori trebuie să ducă la bun sfârșit numeroase activități. Întrucât acest ritm alert poate avea efecte negative pe termen lung, se apelează din ce în ce mai mult la masajul de relaxare.

Mai departe

7 lucruri neștiute despre masaj

O sesiune de masaj este una dintre cele mai frecvente soluții la care oamenii apelează atunci când își doresc să se destindă la finalul zilei. Încă din cele mai vechi timpuri masajul a fost utilizat cu scopul îmbunătățirii funcționalității organismului.
Mai departe

Masajul sportiv – de ce ar trebui să îl încerci

Masajul sportiv, după cum sugerează și numele, este o terapie complementară destinată în primul rând atleților de performanță sau persoanelor care fac mișcare în mod regulat, în special exerciții fizice de o intensitate mare. Cu toate acestea, masajul sportiv este recomandat și persoanelor active, care fac sport la nivel de începător, nu doar profesioniștilor.

Mai departe

Despre masaj: istoria masajului de la origini până în prezent

Masajul este o metodă de tratament care folosește factorul mecanic sau termic pentru a stimula, printre altele, activitatea mușchilor și circulația sangvină. În zilele noastre, masajul este una dintre cele mai frecvent folosite terapii complementare, dar și modalități de relaxare practicate de publicul larg. Mai departe

Răsfăț marca Chairmony la The Lash Lounge

După cum v-am obișnuit și până acum cu participarea noastră la numeroase evenimente de top pe plan național și internațional, continuăm să ne consolidăm gradul de vizibilitate și poziția pe piață printr-o nouă apariție. De data aceasta, am fost prezenți cu mult entuziasm la salonul The Lash Lounge din București, unul dintre cele mai luxoase și rafinate centre de înfrumusețare ale capitalei.
Mai departe

Cum se execută corect un masaj prin petrisaj?

Frământarea sau petrisajul este un termen general care desemnează o serie de mișcări  menite să stimuleze țesuturile din profunzime, mai precis musculatura. Scopul acestei tehnici de masaj este de a îmbunătăți contracția și elasticitatea musculară, dar și de a susține vindecarea leziunilor musculare.
Mai departe

Beneficiile masajului asupra sistemului muscular

Sistemul muscular este alcătuit din totalitatea mușchilor din componența organismului uman. Rolul mușchilor este de a genera forță și a întreține locomoția, alături de alte funcții vitale (în cazul mușchiului cardiac). Ei se împart în trei categorii:
Mai departe

Ce este masajul somatic?

Masajul somatic sau suedez este considerat una dintre cele mai vechi terapii. Acesta se caracterizează prin utilizarea unor mișcări specifice asupra părților moi de la suprafața corpului în scop fiziologic sau curativ.
Mai departe

Dăruiește relaxare celor dragi de sărbători alături de Chairmony!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi – febra cadourilor începe să ne cuprindă, mercurul din termometre scade în fiecare zi iar mirosul de ciocolată caldă ne îmbie simțurile. De Crăciun, cu toții căutăm să ne bucurăm de o bine meritată pauză alături de familie și de cei dragi, să împodobim bradul și să pregătim minuțios cele mai inspirate cadouri.
Mai departe

Ciprian Șchiopu și Benjamin Adegbuyi susțin Chairmony la gala Urban Legend

În data de 1 decembrie 2017 a avut loc cea de-a treia ediție a Galei de Arte Marțiale „Urban Legend” din Constanța. Obiectivul galei Urban Legend este promovarea tinerelor talente din județul Constanța, dar și a sportivilor valoroși în general. Acest eveniment reprezintă o punte de lansare pentru tinerii luptători români, oferindu-le posibilitatea de a se remarca pe viitor dar și în competiții internaționale.
Mai departe

Rolul masajului în tratarea și prevenția afecțiunilor coloanei vertebrale

Majoritatea dintre noi ne confruntăm periodic cu stări de disconfort sau durere în zona coloanei verterbrale, fie pe fondul unui stil de viață sedentar, fie din cauza unei posturi incorecte sau a stresului cotidian. Pentru a cunoaște modalitățile de tratament și prevenție potrivite, este esențial să știm mai întâi câteva detalii despre coloana vertebrală.
Mai departe

Ce este masajul anticelulitic și cum se efectuează?

Celulita este o problemă frecvent întâlnită în rândul femeilor, însă ea poate afecta și bărbații. Aceasta constă într-un aspect inestetic al pielii cauzat de depozitarea defectuoasă a grăsimilor, iar apariția sa este determinată de diverse cauze – alimentație, cauze genetice, acumularea kilogramelor în plus și altele. Zonele cele mai frecvent afectate de celulită sunt abdomenul, picioarele sau posteriorul. Mai departe

PromoArt demonstrează grija pentru angajați și le aduce relaxarea la birou

Cu toții cunoaștem cât de importantă este relaxarea angajaților pentru succesul unei companii. Angajații care sunt permanent stresați sunt mai puțin productivi, se simt obosiți mereu și își duc mai greu la îndeplinire atribuțiile. La polul opus, persoanele care se simt relaxate la locul de muncă au o productivitate crescută, se simt motivați să evolueze profesional, sunt mai creativi în soluționarea problemelor și mai fericiți. Mai departe

Importanța stretching-ului muscular

Atunci când auzim cuvântul „stretching”, majoritatea dintre noi ne gândim la mai multe tipuri de exerciții destinate oamenilor foarte activi sau sportivilor de performanță. Cu toate acestea, sportivii nu sunt singurii care ar trebui să practice astfel de exerciții de încălzire și flexibilitate.
Mai departe

Știi care sunt beneficiile masajului de relaxare?

Dacă prima ta alegere pentru a te destinde după o zi de muncă este un masaj de relaxare, vei fi încântat să afli că acesta aduce o serie de beneficii importante pentru organismul tău. Ele nu sunt puține la număr și vizează atât sănătatea mentală, cât și cea fizică. Dacă nu ai apelat încă la un astfel de masaj, noi îți vom prezenta câteva motive pentru care ar trebui să o faci. Mai departe

Când ai nevoie de un masaj terapeutic?

Masajul terapeutic, după cum sugerează și numele, este indicat în situații de afectare a echilibrului funcțional al unei persoane. Câteva tipuri de masaj terapeutic cu largă răspândire sunt masajul ortopedic și terapia neuromusculară (indicată pentru a trata durerile sau problemele circulatorii). Mai departe

Chairmony și Adline Solutions la Print&Sign

Continuăm tradiția evenimentelor cu deschidere internațională și participanți de top! În perioada 26-29 septembrie 2017, Romexpo a găzduit cea de-a 14-a ediție a Southeast European Exhibition for Print&Sign Industries, care a reunit într-un cadru select branduri de renume internațional din domenii precum print digital sau producție publicitară. Mai departe

Știi în ce constă tehnica de masaj shiatsu?

Masajul, metoda terapeutică utilizată pentru ameliorarea simptomelor cauzate de numeroase afecțiuni de sănătate, a stresului și a tensiunii musculare, poate avea efecte benefice pe termen lung. În zilele noastre, putem avea parte de o gamă variată de tehnici de masaj, menite să îmbunătățească starea fizică și psihică a persoanelor care beneficiază de aceste sesiuni de relaxare.
Mai departe

Ție îți place să ți se facă masaj? Iată care sunt beneficiile masajului

Beneficiile masajului au fost dovedite de-a lungul timpului de specialişti şi simţite pe propria piele de un număr mare de persoane. Folosit atât ca terapie, metodă de relaxare şi modalitate de combatere a anumitor afecţiuni, masajul este recunoscut şi chiar indicat unor categorii variate de persoane, datorită aportului semnificativ pe care îl aduce atât sănătăţii fizice, cât şi mentale. Mai departe

Relaxare și eleganță – Chairmony la BIFE-SIM

În perioada 13-17 septembrie, Chairmony a participat la cea de-a XXVI-a ediție a BIFE- SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România. Experiența la acest eveniment ne-a întrecut toate așteptările. Timp de 5 zile, am reușit să cunoaștem o  varietate de oameni și să le oferim celor cărora ne-au vizitat standul beneficiile unei sesiuni de masaj și de relaxare intensă. Mai departe

Masajul la picioare: indicaţii şi contraindicații

Picioarele sunt unele dintre cele mai neglijate zone ale corpului, deşi le solicităm foarte mult în desfăşurarea activităţilor cotidiene. Fie că jobul nostru implică statul în picioare pe perioade îndelungate, fie că desfăşurăm muncă de birou şi ne petrecem întreaga zi în fața unui calculator, picioarele sunt supuse unor tensiuni foarte mari. Mai departe

Ce este masajul cu aer și cum poți avea parte de el?

Este un lucru binecunoscut faptul că masajul este una dintre cele mai populare metode de relaxare. Acesta este renumit pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului, încă din cele mai vechi timpuri. Însă, tehnologia modernă aduce cu sine avantaje nebănuite și completează arta masajului de odinioară. Astfel, masajul cu aer este o tehnică inovatoare, specifică dispozitivelor moderne care utilizează compresia ca metodă de terapie și relaxare. Mai departe

Chairmony poate fi testat acum și la Timișoara

Masajul este o parte importantă din viața ta? Ai nevoie de o doza zilnică de relaxare pentru a te simți sănătos și detensionat? Fotoliile Chairmony te ajută să integrezi masajul în rutina ta zilnică, independent de prezența unui terapeut.
Mai departe

Ce înseamnă pentru tine relaxarea cu adevărat?

Relaxarea joacă un rol foarte important în stabilirea nivelului calității vieții tale. Încordarea și tensiunea resimțite în urma statului la birou în fiecare zi sunt principalele motive pentru care calitatea vieții poate scădea cu trecerea timpului.

Mai departe

Stai la birou zilnic? Iată de ce ai nevoie de masajul spatelui

În trecut, masajul era considerat un lux pentru că numai nobilii aveau parte de astfel de tehnici de relaxare aplicate de către profesioniști. Astăzi, s-ar spune că lucrurile s-au schimbat pentru că oricine are acces la saloanele de masaj de relaxare sau terapeutic. Însă, viteza cu care trăiește fiecare dintre noi și timpul liber limitat fac ca masajul, respectiv relaxarea, să fie, încă o dată, un lux.

Mai departe

De ce este Chairmony cel mai eficient kinetoterapeut personal?

Kinetoterapia este cunoscută ca fiind terapie prin mișcare, utilă în afecțiuni diverse, precum cele locomotorii, ale organelor interne, afecțiuni cardiovasculare, metabolice sau respiratorii. Acest tip de terapie este aplicat de obicei de către un kinetoterapeut care te asistă în stimularea organismului prin exerciții fizice controlate și dozate strategic.

Mai departe

Fine Experience: experiența Chairmony la Artmark

Cea de-a doua ediție a expoziției Fine Experience de anul acesta a fost, într-adevăr, o experiență unică. Aici s-au reunit participanții interesați de artă, dispozitive cu tehnologii avansate integrate, decorațiuni, modă, înfrumusețare și băuturi fine. Fine Experience a avut loc la Galeriile Artmark, în interiorul Palatului Cesianu Racoviță, o locație cunoscută pentru rafinament și eleganță.

Mai departe

Conexiunea dintre emoții și boli

În zilele noastre, nivelul stresului psihic ajunge la cote îngrijorătoare, motiv pentru care afecțiunile de natură fizică și psihică se instalează mult mai devreme decât era posibil în urmă cu câteva generații.

Mai departe

Când este indicat masajul cervical?

Masajul cervical este principalul tip de masaj recomandat pentru ameliorarea simptomelor spondilozei. Exceptând această afecțiune, acest tip de masaj este utilizat în numeroase cazuri, începând de la oboseală și până la durerea temporară a zonei gâtului, umerilor, brațelor și a zonei superioare a spatelui.

Mai departe

Care sunt principalele cauze ale durerilor de coloană?

Coloana vertebrală stă la baza întregului sistem osos și este cea mai importantă componentă a acestuia. De asemenea, întregul aparat locomotor este influențat de sănătatea coloanei, motiv pentru care starea sa trebuie să fie observată atent. Atunci când ai dureri de coloană, trebuie să știi că acestea pot fi simptome ale numeroaselor afecțiuni de sănătate care influențează întreaga stare fizică.

Mai departe

Chairmony la Senior Expo 2017

Târgul dedicat cetățenilor seniori, Senior Expo, a avut loc între 27 și 28 Mai 2017, în București. Acesta a avut scopul de a agrega și promova serviciile companiilor care oferă echipamente medicale, mobilier medical, dar și ale acelor firme care vin cu programe de relaxare avantajoase pentru vârstnici.

Mai departe

Am lansat un nou produs: Chairmony Retro Advanced

Luna Iunie vine cu vești bune pentru toți iubitorii de masaj și relaxare! La Chairmony avem acum un nou produs: fotoliul de masaj Retro Advanced, varianta îmbunătățită a fotoliului Retro. Cu această ocazie, masajul de înaltă clasă a devenit mult mai accesibil.

Mai departe

Cauți un scaun pentru masaj cervical? Avem o veste bună pentru tine!

Durerile cervicale sunt unele dintre cele mai supărătoare, în special atunci când sunt cronice. Fie că suferi de dureri cervicale din cauza unei spondiloze sau experimentezi doar senzații temporare, acestea te pot împiedica să dai randament maxim, să te concentrezi la lucrurile cu adevărat importante și să ai o stare generală de bine.

Mai departe

Masaj clasic vs masaj thailandez: diferențe și asemănări

Atât masajul de relaxare tradițional cât și sesiunile de masaj thailandez au ca scop principal relaxarea întregului corp și inducerea unei stări de detașare. Ambele au numeroase beneficii, însă există câteva diferențe esențiale pe care orice iubitor de masaj trebuie să le cunoască.

Mai departe

Cele mai importante elemente ale unui stil de viata sanatos

Sănătatea și calitatea stilului de viață nu au aceeași definiție pentru fiecare dintre noi. Dacă pentru unii înseamnă o viață activă și plină de mișcare, pentru alții poate însemna o viață relaxantă și liniștită. Cu toate acestea, există câteva elemente generale care stau la baza unui stil de viata sanatos, despre care vom vorbi în continuare.
Mai departe

Chairmony este prezent acum și la GolfRoom

Începând cu luna aprilie 2017, Chairmony este prezent în cadrul Golf Room din București, de pe Aleea Alexandru nr. 35, între MAE și Uptown. Centrul de golf este un spațiu inedit de relaxare, unde ai posibilitatea de a te destinde, de a te distra și de a-ți stimula capacitățile strategice într-un cadru plăcut.

Mai departe

Suferi de dureri de spate? Iată o soluție care le va calma

Durerile de spate îți pot cauza disconfort extrem, în special atunci când sunt constante. Petreci în fiecare zi câteva ore pe scaun și te plângi de dureri de spate când desfășori activități de bază? Atunci trebuie să găsești o soluție care să contribuie la starea ta de bine în fiecare zi, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Mai departe

Cum te poți bucura de un masaj acasa, in fiecare zi

Închipuie-ți că ajungi acasă după o zi obositoare de la serviciu. Care este primul lucru pe care vrei să îl faci? Probabil mulți dintre noi ar răspunde cu „să mă așez în pat” sau „pe canapea, să mă uit la televizor”. Însă, oare asta îți va aduce relaxarea deplină? Ce ai spune de un masaj acasa?
Mai departe

De ce este Chairmony mai mult decat un fotoliu de relaxare

În zilele noastre, conceptul de relaxare are diferite forme și variază în funcție de preferințele personale. În timp ce, pentru unele persoane, petrecerea timpului liber în natură, muzica sau lectura reprezintă cele mai bune metode de relaxare, masajul reprezintă tehnica de relaxare supremă pentru alte persoane.
Mai departe

Scaun ergonomic sau fotoliu de masaj: tu ce ai alege?

Durerile de spate, de gât sau umeri sunt des întâlnite în societatea modernă, unde munca la birou guvernează viețile celor mai mulți dintre noi. Mai mult decât atât, disconfortul pe care îl provoacă statul pe scaun se poate extinde și la alte niveluri, inclusiv la cel psihologic.
Mai departe

Scaun de masaj vs fotoliu de masaj: diferențe și asemănări

Imaginează-ți următorul scenariu: te plimbi prin mall, la cumpărături, după o zi obositoare la birou. Trebuie să vizitezi mai multe magazine, ai mers deja pe jos câteva sute de metri și simți pur și simplu că trebuie să iei o pauză. Însă, dacă stai jos, pe o bancă, nu este suficient ca să îți încarci bateriile. Ai nevoie de mai mult de atât. Ai nevoie de un moment de relaxare.
Mai departe