0749.214.779

Beneficiile masajului

Complex, contemporan si creativ,
Chairmony reprezinta topul in randul fotoliilor de masaj datorita calitatii si atentiei la detalii.

Încearcă o abordare cu totul diferită a relaxării! Adaptat nevoilor secolului nostru.

Chairmony reprezintă un produs de top în rândul fotoliilor de masaj.

Datorită design-ului luxos și a funcționalităților sale complexe, Chairmony poate echivala o sesiune de fizioterapie și de masaj profesionist, fiind în același timp un accesoriu de top al oricărei locuințe sau birou.

Indiferent de culoarea și design-ul pe care le-ai ales, fotoliile Chairmony au aceleași funcționalități pe care le poți controla de pe orice dispozitiv smart.

Te invităm să descoperi aceste funcții în rândurile de mai jos.

functia audio

Controlează muzica pe care o asculți cu un smartphone sau o tabletă! Sistemul audio al fotoliului este situat chiar în dreptul capului, aproape de airbag-urile care îți masează într-un mod plăcut tâmplele..

Cu ajutorul aplicației Chairmony, vei putea nu doar să controlezi funcțiile fotoliului, ci și să asculți muzica preferată direct din difuzoarele fotoliului. Imaginează-ți cum va
decurge o sesiune de relaxare în care funcțiile de masaj personalizat lucrează pentru bunăstarea ta, pe un fundal sonor ales de tine…

sistemul soft-balance

Mușchii și ligamentele au nevoie de relaxare în cel mai mic detaliu. În cazul în care ai avut parte până acum de o ședință de masaj terapeutic, cel mai probabil ai fost întrebat înainte care sunt zonele în care dorești să se pună mai mult accent.

Pe același principiu funcționează și fotoliul Chairmony: poți selecta zonele unde ai mai mare nevoie de masaj și să activezi funcția Soft Balance. Cu ajutorul acesteia, fotoliul se va deplasa și glisa ritmic, oferindu-ți un masaj mai relaxant decât o ședință obișnuită de masaj terapeutic.

suportul s-l

Munca de birou specifică secolului nostru poate avea o serie de consecințe neplăcute asupra musculaturii și sistemului nostru osos. Poziția incorectă de la birou, repausul în fața unui calculator pot provoca dureri sau senzații neplăcute pentru spate și gât. De aceea, Chairmony a fost proiectat special pentru ameliorarea acestor dureri.

Datorită suportului în forma literei S, fotoliul oferă un masaj perfect pentru gât și pe întreg spatele. Forma de L permite masajul la fese, până la genunchi.

reflexoterapie

Știai că reflexoterapia este una din principalele metode de vindecare ale organismului? Ea funcționează pe principiul conform căruia fiecărui organ îi corespunde un punct reflex pe corp.

Dacă ești interesat să beneficiezi de această metodă vindecătoare, avem o veste bună pentru tine: fotoliul Chairmony înglobează această funcție! Astfel, cu ajutorul ei, îți vei îmbunătăți parametri vitali ai organismului, vei dobândi reechilibrul energetic și activarea circulației sangvine.

Numeroase afecțiuni sunt ameliorate și vindecate prin reflexoterapie.

scanare corporala

Imaginează-ți că există un fotoliu de masaj care se poate adapta în funcție de dimensiunile corpului tău, oferindu-ți exact masajul de care ai nevoie.

Ei bine, acest lucru este posibil cu ajutorul funcției de Scanare Corporală a fotoliului Chairmony. Spre deosebire de alte fotolii de masaj de pe piață, Chairmony este dotat cu un senzor special de scanare a corpului, care alternează între o focalizare largă și punctuală de atenție. Astfel, masajul se va concentra pe fiecare punct important al corpului tău, detectând în mod exact de dimensiunile și proporțiile tale.

Vei obține un masaj personalizat, care poate atinge cele mai importante puncte reflexe. Vei observa, pe propria piele, că nimic nu se compară cu ceea ce îți poate oferi Chairmony la final de zi..

design

Creat cu mare atenție la detalii de către renumiții designeri italieni, fotoliul Chairmony este situat la intersecția dintre modernism și personalitate.

Prin design-ul său unic, transmite confort și prestanță, având liniile dinamice și elegante și fiind disponibil într-o gamă variată de culori, texturi și stiluri.

De la clasic la futurist, fotoliul Chairmony înglobează o selecție meticuloasă a
materialelor și finisajelor realizate cu o mare atenție la detalii. Fie că îl vei plasa în propria locuință sau în biroul companiei tale, fotoliul creează o atmosferă exclusivistă, cu lux și bun gust.

masajul cu aer

Știm că, pentru a te bucura de un masaj de calitate, ai nevoie de un confort adaptat nevoilor tale, de la cap și până la tălpi. De aceea, Chairmony a fost dotat cu 114 airbag-uri în fotoliu, care se umflă și dezumflă ritmic în timpul sesiunii de masaj.

Toate aceste airbag-uri au fost create ca să lucreze pentru tine. Ele au fost poziționate strategic, astfel încât să îți încânte simțurile din toate zonele importante ale corpului: cap, umeri, mâini, fese, gât, spate, coapse, gambe și tălpi.

Ești pregătit de un deliciu al simțurilor care îți va aduce numeroase beneficii atât fizice cât și psihice? Încearcă masajul cu aer oferit de Chairmony!

masajul picioarelor

Fie că ai o viață activă și ești mereu în deplasare, fie că îți petreci mult timp pe scaun, la birou, picioarele și gambele tale au nevoie de relaxare musculară și activarea circulației sangvine.

De aceea, fotoliul Chairmony înglobează în universul său de funcții inovatoare și masajul picioarelor, făcut cu ajutorul pernelor de aer și al rolelor de silicon.

Cu ajutorul acestei funcții, te vei bucura de o experiență inedită de reflexoterapie care îți va produce reechilibrarea energetică.

Echipat cu un senzor de extindere automat, fotoliul îți oferă întotdeauna momente de confort și relaxare benefice pentru organismul tău, de la cap și până la tălpi.

incalzire

Unul din principalii factori ai relaxării musculare este circulația sangvină. Cu ajutorul funcției de încălzire în scaun, sângele tău este pus în mișcare iar mușchii spatelui vor fi complet relaxați.

Încălzirea este o metodă fizioterapeutică aplicată adesea de către medici specialiști pacienților cu dureri de spate. Astfel, fotoliul inovator Chairmony, echipat cu un sistem de încălzire prin fibre de carbon, îți oferă toate beneficiile pe care le-ai obține în urma unei sesiuni de fizioterapie.

pozitia zero gravity

Se spune că poziția Zero Gravity este poziția ideală a corpului uman. Aceasta este poziția care reușește să îți aducă organismul la cel mai înalt grad de relaxare, sporind circulația sângelui și reechilibrând funcțiile corpului tău.

Poziția Zero Gravity este supranumită și „poziția astronauților”, deoarece se spune că, în momentul decolării unei rachete, aceștia trebuie să adopte această poziție pentru a își menține organismul și mușchii în afara oricărui pericol.

Din acest motiv, poziția Zero Gravity este cea mai recomandată de către medici. Ea nu poate fi obținută pe un scaun sau fotoliu obișnuit, fiind necesar un mijloc special precum fotoliul Chairmony pentru ca tu să te bucuri de ea.

aplicatia chairmony

Dacă deții un fotoliu Chairmony și vrei să îi controlezi într-un mod simplu și rapid toate funcțiile, poți descărca și instala aplicația gratuită Chairmony pentru iOS și Android. Cu ajutorul unei interfețe intuitive și ușor de folosit, poți controla toate funcțiile de pe orice dispozitiv smart.

Aplicația Chairmony îți permite să îți creezi propriile momente de vis prin personalizarea masajului și adaptarea tuturor funcțiilor fotoliului la cerințele tale. Astfel, poți avea parte de masajul preferat, cu accent pe zonele dorite ale corpului tău, în timp ce asculți muzica preferată iar corpul tău este relaxat complet.

masajul tamplelor

Chairmony este cel mai complex fotoliu de masaj de pe piață, reușind să înglobeze toate funcțiile necesare pentru un masaj complet din cap până în picioare.

Datorită unei perne dotată cu sistem airbag, fotoliul Chairmony oferă posibilitatea masajului tâmplelor. Aceasta este o funcție inovativă pe piața fotoliilor de masaj, care nu se regăsește la alte produse similare.

Cu ajutorul aceste funcții, fiecare masaj oferit de Chairmony este complet, iar tu te vei putea bucura de momente unice de relaxare direct acasă sau la birou.

masajul personalizat

Așa cum probabil ai descoperit deja, fotoliul Chairmony este un produs inovativ.

Creat pe principiul conform căruia fiecare individ are nevoi diferite, Chairmony este primul fotoliu care îți poate oferi un masaj personalizat, în funcție de nevoile tale.

Acest tip de masaj îți permite să alegi zonele pe care dorești să se pună accent în masaj, precum și intensitatea, tipul de masaj, ritmul și felul cum se va efectua masajul.

În plus, dacă preferi un tip standard de masaj, poți selecta din librăria de masaje automate ale acestui fotoliu: Chinezesc, Thailandez, American, de relaxare, terapeutic și multe altele.

Te așteptăm să descoperi cum îți poți oferi atât pe plan personal cât și profesional o direcție sigură către succes.

Chairs