Cauți un scaun pentru masaj cervical? Avem o veste bună pentru tine!

Durerile cervicale sunt unele dintre cele mai supărătoare, în special atunci când sunt cronice. Fie că suferi de dureri cervicale din cauza unei spondiloze sau experimentezi doar senzații temporare, acestea te pot împiedica să dai randament maxim, să te concentrezi la lucrurile cu adevărat importante și să ai o stare generală de bine.

Atât masajul cervical tradițional, cât și un scaun masaj cervical îți pot oferi terapia de care ai nevoie, atât timp cât alegi să nu ignori durerea și să iei măsuri în cel mai scurt timp.

Se spune că durerea cervicală, ce implică capul, gâtul, umerii, brațele și zona superioară a spatelui, este una dintre durerile provocate de viața modernă. Statul îndelungat la birou, statul în picioare sau adoptarea unor poziții inconfortabile de-a lungul zilei pot conduce la dureri cronice. De aceea, este important să ai un comportament preventiv pentru a-ți menține starea de sănătate.

De ce să folosești un scaun masaj cervical în fiecare zi?

Masajul este forma de terapie cu cea mai mare eficiență în durerile cervicale. Din fericire, tehnologia modernă îți oferă oportunitatea de a te bucura de astfel de sesiuni de masaj în fiecare zi, fără a implica o a doua persoană, precum un terapeut sau un membru al familiei. Cu ajutorul unui scaun masaj cervical, te poți destinde și îți poți crea o rutină care să reprezinte doza ta de sănătate.

Masajul cervical oferit de un fotoliu pentru masaj este diferit de cel pe care ți-l poate oferi un terapeut. În acest caz, ai la îndemână posibilitatea de a seta intensitatea și viteza dorite, de a a personaliza programul de masaj și de a te relaxa în completă liniște. Mai mult decât atât, nu depinzi de prezența unei alte persoane sau de un orar strict.

Dacă fotoliul pe care îl folosești este la tine acasă, atunci e cu atât mai bine! Ai scăpat și de grija transportului până la locul de masaj și chiar poți urmări liniștit un film în timpul masajului cervical.

Ce poate fi mai plăcut decât să te faci bine și să scapi de durerea cervicală chiar la tine acasă?

Dacă ești curios să știi care sunt zonele cele mai importante care ar trebui să fie masate în timpul terapiei cervicale, iată-le în continuare:

  • Musculatura paravertebrală
  • Zona de deasupra omoplaților și mușchii trapezi
  • Marele mușchi dorsal
  • Mușchiul supraspinos
  • Mușchiul subspinos
  • Mușchiul ridicator al omoplatului

De asemenea, în masajul cervical sunt incluse și zonele gâtului, a umerilor și a brațelor.

Atunci când alegi un scaun cu masaj cervical, este important să te asiguri că acesta deține toate caracteristicile pentru a putea masa aceste zone în profunzime. Un scaun pentru masaj cervical cu funcții avansate este echipat cu un număr mare de role și perne cu aer ce acționează în zonele dorite, în mod strategic.

Dacă îți dorești garanția unui scaun masaj cervical de calitate, trebuie să îți îndrepți atenția înspre fotoliile Chairmony, care sunt dotate cu funcții speciale, menite să amelioreze și să prevină durerea cervicală. Spre exemplu, suportul S-L a fost proiectat special pentru a ameliora durerile provocate de poziția incorectă din timpul zilei. Datorită suportului S, scaunul oferă masajul perfect pentru gât și spate, iar suportul L pentru zona care pornește de la fese și se întinde până la genunchi.

Masajul cu aer este, de asemenea, extrem de benefic pentru persoanele care suferă de dureri cervicale, motiv pentru care fotoliile pentru masaj Chairmony sunt alegerea potrivită. Incluzând 114 airbag-uri, capul, umerii, mâinile, gâtul și spatele sunt masate în funcție de programul ales, iar utilizatorul are abilitatea de a activa sau dezactiva zonele nedorite.

Scapă de durerea cervicală în cel mai scurt timp, bucurându-te de un masaj de calitate în fiecare zi, chiar în confortul casei sau al biroului tău.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *