Chairmony a facut demonstratii de relaxare la Targul National Imobiliar

Târgul Național Imobiliar (TNI), care s-a desfășurat între 19 și 21 mai la Palatul Parlamentului, a fost unul dintre evenimentele notabile ale anului 2017 în ceea ce privește ofertele imobiliare din partea a 122 de companii, dezvoltatori și agenții imobiliare din întreaga țară.

Evenimentul a reunit cele mai avantajoase oferte din domeniul imobiliar, dar a adus în atenția publicului și inovații care oferă noi perspective celor care își doresc să facă astfel de investiții. Casele eco s-au aflat în centrul atenției în cadrul târgului, dar și penthouse-urile și construcțiile din lemn au atras atenția vizitatorilor.

Printre expozanți s-au aflat și reprezentanți ai companiilor din afara sferei imobiliare, precum producători de mobilă, de tehnologii pentru imobile, dar și producători de accesorii menite să ofere un plus de confort în viața proprietarului modern.

Case noi, un nou nivel de confort

În cadrul Târgului Național Imobiliar au fost prezente și companii care duc confortul modern la un alt nivel. Printre acestea s-a aflat și Chairmony, compania care pune la dispoziția iubitorilor de relaxare scaune cu funcții avansate, toate menite să încurajeze obținerea unei stări de bine.

Chairmony a făcut demonstrații de sesiuni de relaxare de care fiecare persoană se poate bucura în confortul propriei case sau al propriului birou. În timpul demonstrațiilor, s-a arătat că design-ul funcțional și construcția ergonomică au scopul de a oferi experiența supremă de relaxare. Oamenii au avut ocazia să testeze fotoliile și să se bucure de funcțiile inovatoare pe care acestea le au integrate.

Conform reprezentanților Chairmony, avantajul fotoliilor de masaj este independența față de orarul unui terapeut și abilitatea fotoliului de a adapta tipurile de masaj în funcție de fiecare utilizator. Cu funcții precum scanarea corporală, masajul personalizat și activarea sau dezactivarea unor anumite zone, fiecare persoană poate avea parte de o experiență unică.

Ce poate fi mai frumos decât o pauză bine-meritată în timpul unei zile agitate?

Cele mai populare funcții ale fotoliilor de masaj sunt masajul tâmplelor, masajul picioarelor, masajul asiatic și cel pentru întregul corp. De asemenea, poziția Zero Gravity, care ajută la echilibrarea funcțiilor organismului uman și la relaxarea completă a acestuia, se bucură de popularitate în rândul celor care își doresc să se destindă la sfârșitul unei zile obositoare.

Design-ul futurist al scaunelor pentru masaj oferă fiecărui spațiu un plus de eleganță și sofisticare, motiv pentru care cei ce doresc să își amenajeze spațiile în stilul modern al zilelor noastre, pot profita de existența unui accesoriu atât de avansat. Nici iubitorii stilului clasic nu sunt dezavantajați, întrucât Chairmony pune la dispoziția publicului o gamă largă de texturi, culori și combinații, precum și posibilitatea creării unui design personalizat. De la aspectul glamour și până la cel tradițional, producătorii fotoliilor Chairmony sunt pregătiți să răspundă oricărei nevoi.

Vrei să afli mai multe detalii despre fotoliile de masaj Chairmony, însă ai ratat Târgul Național Imobiliar? Săptămâna aceasta, pe 25-28 mai, vom participa la Senior Expo. Ne vedem acolo!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *