0749.214.779

Chairmony este un brand revoluționar pe piața fotoliilor de masaj din România datorită multitudinii de funcționalități incorporate în programele produselor noastre, dar și al design-ului de o eleganță și finețe cu totul speciale.

Povestea Chairmony

"Acum câțiva ani, bunicul meu vizita pentru prima dată China. Când s-a întors acasă, în România, mi-a povestit cu uimire și entuziasm cum a încercat masajul chinezesc tradițional care l-a scăpat aproape instant de o durere de șold care îl supăra de mai bine de 30 ani. M-am bucurat foarte tare și, inspirată de moment, am început să caut soluții de masaj accesibile pentru publicul larg. Mi-am dat seama că puterea masajului de calitate poate schimba vieți. Așa am găsit fotoliile care au aveau să devină bussines-ul meu de suflet. Aceste produse întrunesc toate calitățile pe care și le dorește cineva de la un fotoliu de masaj. Sunt făcute în China, țara maestră în masaj terapeutic, au o multitudine de programe, mulate pe nevoi diverse și un design desăvârșit. O bucurie pentru ochi și corp. Acum bunicul meu are parte de relaxare când își dorește și visez ca și mai mulți români să poată spună același lucru, folosind fotoliile noastre."

Julia Sisu - fondator Chairmony

Viziune

Viziunea Chairmony este o lume în care îmbunătățirea stării de spirit într-un mod luxos și calitativ este parte din rutina zilnică a persoanelor. O viață echilibrată și relaxată este, de asemenea, productivă și creativă și ne dorim să fim mereu susținători activi al acestui crez.

Misiune

Misiunea Chairmony este de a oferi produse de înaltă calitate, cu un design deosebit, care să întrunească toate funcționalitățile de care o persoană are nevoie pentru a beneficia de confort și relaxare de înaltă clasă chiar la ea acasă.

Concept

Cui i se adresează Chairmony?

Fotoliul de masaj Chairmony poate fi folosit de orice persoană care își dorește un stil de viață sănătos. Indiferent dacă ai sau nu vreo afecțiune, masajul trebuie să facă parte din viața ta pentru că beneficiile sale sunt numeroase. Dacă în cazul persoanelor care suferă de diferite afecțiuni putem vorbi de ameliorarea sau chiar vindecarea acestora prin masaj, pentru cei care sunt sănătoși acest tip de terapie previne și combate îmbolnăvirea cauzată de acumularea oboselii, fizică și intelectuală.

Fotoliile noastre sunt o soluție de relaxare rapidă, la îndemână, care determină o creștere a bunei dispoziții și a productivității celui care le folosește.

Fotoliul de masaj Chairmony

Fotoliul nostru de masaj oferă o multitudine de programe complexe din care poți alege, printre care: Thailandez, American, Hong Kong, Chinezesc. Fiecare dintre ele imită întocmai mișcările tipului de masaj ales pentru relaxarea ta completă.

Dar pentru că fiecare dintre noi are dorințe și nevoi specifice, ai și opțiuni pe care le poți personaliza după placul tău, de la cât să dureze masajul până la zonele pe care vrei să se concentreze. În plus, se poate conecta prin Wi-Fi la Smartphone, iar Chairmony poate să îți redea și muzica ta preferată.

Calitatea design-ului și combinațiile de culori fac produsul nostru ușor de integrat în peisajul casei tale, în cel al unui salon de înfrumusețare, al unei săli de așteptare cu adevărat specială sau în camera de relaxare a companiei pe care o conduci. Știm bine că angajații relaxați sunt și fericiți, ceea ce înseamnă doar de bine pentru tine și afacerea ta.

La Chairmony, credem că masajul trebuie să facă parte din viața oricărei persoane care își dorește un stil de viață sănătos.

De ce să alegi Chairmony?

Întrebarea este, de fapt, de ce ai avea nevoie de un masaj de calitate în viața ta? De ce ai avea nevoie de câteva momente de relaxare complet?, într-o atmosferă plăcută și familiară precum locuința sau biroul tău?

Noi credem că motivele sunt numeroase. Indiferent dacă suferi de vreo afecțiune care poate fi ameliorată sau vindecată prin masaj sau dacă ești sănătos și dorești ca prin masaj să combați diferite afecțiuni, Chairmony poate fi soluția care se află mereu la îndemâna ta.

Masaje precum terapeutic, Thailandez, American, Hong Kong și Chinezesc sunt recomandate oricărei persoane, indiferent de vârstă. Imaginează-ți că poți avea parte de oricare din aceste masaje, inclusiv de un masaj personalizat, adaptat nevoilor tale, oricând, acasă sau la birou. Cauți motive în plus pentru care să alegi fotoliul Chairmony? Acesta este doar începutul.

Chairmony este cel mai complet fotoliu de masaj de pe piață, pentru că...

 • Îți oferă un masaj complet, de la cap până la tălpi
 • Deține role speciale care funcționează în diferite stiluri și profunzimi, pe toată suprafața corpului
 • Este dotat cu 114 perne de aer care se umflă și se dezumflă ritmic pentru a obține cel mai performant masaj
 • Sistemul de încălzire prin fibre de carbon al fotoliului îți stimulează circulația sângelui
 • Îți pune la dispoziție 12 funcții inovatoare, care îl fac un produs unic pe piață. Citește mai multe despre beneficiile și funcțiile Chairmony
 • Are un design elegant, creat de designeri italieni renumiți
 • Este mai confortabil decât orice alt scaun de masaj
 • Este rezistent comparativ cu alte scaune de masaj datorită materialelor din care este realizat
 • Este capabil să îți ofere un masaj personalizat, în funcție de nevoile tale de moment
 • Se poate conecta cu smartphone-ul tău ca să poți asculta muzica preferată în timpul masajului
 • Fotoliul standard este disponibil în 4 forme și culori diferite, însă...
 • ...îl putem personaliza pentru tine așa cum îți dorești, folosind materiale, culori și texturi alese de tine sau chiar sigla companiei tale
 • Îl poți instala la tine acasă sau la sediul firmei și poți amenaja spațiul de relaxare așa cum îți dorești
 • Echipa Chairmony îți pune la dispoziție o serie de servicii auxiliare care îți pot ușura achiziția, instalarea și setarea fotoliului

Dacă dorești să te convingi pe propria piele de toate funcțiile și beneficiile pe care ți le aduce fotoliul Chairmony, te așteptăm să îl testezi în showroom-ul nostru din București.

Certificări

Compania Chairmony funcționează în mod strict sub sistemul de certificare ISO 9001, iar toate produsele noastre au fost certificate de de CE, CB și RoHs.