0749.214.779

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google

noul showroom chairmony din băneasa shopping city în care vă puteți bucura de cea mai sofisticată experiență de relaxare

Showroom-ul în care puteți testa gratuit modelul revoluționar din gama Modern și-a deschis porțile în centrul comercial Băneasa. Acest model este construit ținând cont de principiile reflexoterapiei, contribuind la îmbunătățirea stării de sănătate fizică și psihică cu fiecare pulsație.
locatie baneasa

Ideea de a deschide un showroom într-un centru comercial accesibil și cunoscut a pornit de la dorința de a aduce povestea noastră în viețile căt mai multor oameni. Este important pentru noi să se știe că există această metodă de relaxare care îmbunătățește considerabil calitatea vieții.

Showroom-ul Chairmony este o invitație către cunoaștere. O invitație către dialog și către îmbunătățirea sinelui.

Acest showroom este singura locație permanentă în care puteți afla tot ce vă doriți despre fotoliile de masaj Chairmony și în care puteți să vă construiți un masaj adaptat la nevoile dumneavoastră.

Fotoliile noastre au opțiunea de a personaliza fiecare mișcare astfel încăt să ofere masaje personalizate.

Gama Modern a scaunelor Chairmony oferă cel mai înalt nivel de relaxare fiind dotat cu 114 airbag-uri, role pentru spate, gambe și tălpi. În noul nostru showroom puteți simți pe pielea dumneavoastră efectul acestora și al funcțiilor precum încălzirea fotoliului,scanarea corporală și redarea audio. Fotoliul Modern este o investiție pentru bunăstarea dumneavoastră!

Ne găsiți în Bâneasa Shopping City
la etajul 1 lângă magazinul H&M.