0749.214.779

Personalizare fotolii

Alege un design creat special pentru tine

Design-ul standard Chairmony presupune patru variante diferite de culori și texturi. Însă, dacă îți dorești un fotoliu cu personalitate și stil unic, adaptat special pentru decorul spațiului tău, posibilitățile sunt nenumărate.

Fie că dorești să concepem un design care să reprezinte brand-ul companiei tale, fie că vrei să îl customizăm ca să se integreze perfect în ambientul casei tale, noi te ajutăm. Îți punem la dispoziție o gamă variată de culori și texturi care îți permit să îți personalizezi fotoliul Chairmony așa cum îți dorești.

Acest lucru îți permite nu doar să te bucuri de aceleași funcții inovatoare ale fotoliului Chairmony. Vei obține o atmosferă exclusivistă, cu decor uniform, în cadrul biroului sau locuinței tale.

Diversitatea de materiale, culori și finisaje de care poți să ai parte îți permit să obții un fotoliu Chairmony care să te reprezinte cu adevărat.

Investiția ta în personalizarea fotoliului pornește de la 400 Euro și diferă în funcție de materialele folosite și de complexitatea design-ului.

Alege acum personalizarea propriului tău fotoliu Chairmony și bucură-te de stilul unic al acestuia direct în spațiul tău!

Fotoliul cu masaj Gold & Black

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Wooden Luxury

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Copper & Marble

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Royal Red

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Steel Comfort

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Kintsugi

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Black Leather

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Brown Wood

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Classic Black

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Chameleon

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Copper Gold

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Just Brown

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Diamond Leather

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Rainbow Black

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Floral Gold

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Gold Marble

Il vreau!

De ce noi

Chairmony este cel mai complex scaun de masaj, iar design-ul este creat de designer italieni faimoși. Chairmony este diferit față de un scaun tipic de masaj în special prin masajul personalizat.

Citeste mai mult