0749.214.779
Service Chairmony

Livrare

Echipa Chairmony livrează gratuit în toată țara, indiferent de locație. Chairmony va ajunge în cele mai bune și sigure condiții direct la dumneavoastră acasă, gata să vă ofere relaxarea de care aveți nevoie!

Instalare scaun

Instalarea scaunului este din partea noastră. Echipa de profesioniști Chairmony abia așteaptă să vă instaleze gratuit noul prieten de nădejde în lupta împotriva grijilor și stresului.

Echipa este antrenată prin seminarii și cursuri de specializare de cea mai înaltă calitate așadar serviciile oferite de noi vor fi pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Consultanță

Echipa Chairmony vă este alături din momentul luării deciziei de achiziționare până când aveți nevoie. Asigurăm consultanță pe parcursul procesului de decizie și creăm parteneriat mulat pe dorințele tale. Și ca să vă dovedim că vorbim serios, vă sprijinim cu intervenții rapide, livrări rapide de piese de schimb, la nevoie, cât și sfaturi indiferent de oră. În plus, veți primi un tutorial de utilizare Chairmony pas cu pas de la echipa noastră ca să vă puteți bucură în totalitate de toate funcționalitățile scaunului.

Service

În cazul în care aveți o inconveniență de orice natură legată de scaunul nostru, apelați cu încredere la serviciul nostru de service, care oferă un personal bine pregătit, gata să vă ajute cu intervenții rapide oricând aveți nevoie.

Service Chairmony