0749.214.779

Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.chairmony.ro

Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Odată ce accesați site-ul www.chairmony.ro sunteți de acord cu prezentele condiții și termeni de utilizare. În cazul în ca, după ce citiți, nu sunteți de acord cu ele, părăsiți website-ul.

Descrierea Serviciilor Disponibile

Chairmony.ro pune la dispoziții informații în legătură cu scaunele de masaj și tehnicile de masaj cu scop informativ, pentru publicul general. Exactitatea lor se bazează pe cercetări îndelungate pe site-urile specializate și manuale de specialiate. S-a încercat pe cât posibilul publicarea unor informații exacte din domeniu.

Condiții de răspundere

Chairmony.ro nu este făcut răspunzător pentru nicio pierdere sau daună pe care le poate avea utilizatorul site-ului după folosirea informațiilor de pe site în interes personal.

Chairmony.ro nu garantează succes în tratarea vreunui diagnostic medical după folosirea informațiilor și produselor de pe acest site. Informațiile disponibile pe site-ul www.chairmony.ro nu garantează un grad ridicat de acuratețe pentru a putea fi folosite drept sfaturi.

Chairmony.ro nu își asumă responsabilitatea pentru niciun material prezent pe site. Informațiile există în scop informativ și sunt utile doar în interes propriu. Nicio informație prezentă pe site-ul www.chairmony.ro nu este comercială și nu poate fi preluată ca atare.

Reguli Generale

Vizitatorii intră pe www.chairmony.ro din proprie inițiativă și din proprie răspundere. Toate informațiile prezente pe site sunt oferite pentru a informa publicul general. Nu prezintă nico garanție, de nicio natură.

Limitări Tehnici de Folosire a Serviciilor

Dacă www.chairmony.ro nu funcționează din motive tehnice sau comerciale pe o perioadă nedeterminată de timp, utilizatorul nu are niciun drept de manifestare a unui conflict pe baza acestei problema.

Încheierea Acordului

Site-ul www.chairmony.ro poate modifica în orice momente termenii, condițiile și politicile de siguranță fără a anunța.

Vericați în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu prezentele modificări.