0749.214.779
testeaza

Personalizare Corporate

Din respect pentru identitatea afacerii tale

Fotoliul Chairmony, datorită funcțiilor sale inovative, poate aduce un plus de valoare afacerii tale. Datorită universului său de posibilități oferite, el poate fi partenerul ideal pentru relaxarea angajaților, oferind sesiuni de masaj personalizat și reflexoterapie pentru a spori productivitatea acestora.

Creat cu atenție la detalii de designeri italieni faimoși, design-ul fotoliilor Chairmony îți oferă multiple posibilități de personalizare, pentru a reflecta pe deplin identitatea afacerii tale.

Pentru că știm cât de importantă este identitatea vizuală a brand-ului tău și respectăm conceptul pe care s-a construit fiecare companie în parte, venim cu soluția integrării perfecte.

Designer-ul nostru vine în întâmpinarea tuturor nevoilor tale de personalizare a fotoliului Chairmony. De la alegerea temei, texturii, culorilor, finisajelor și până la poziția siglei afacerii tale, el te va asista în întregul proces, pentru a face din fotoliul Chairmony o adevărată emblemă a brand-ului tău.

Astfel, vei descoperi că posibilitățile de personalizare a fotoliului Chairmony sunt nenumărate. Vei avea parte de un fotoliu cu un stil unic, așa cum nicăieri nu se va mai putea găsi. În plus, te vei bucura de acealași funcții inovative, care vor spori productivitatea și motivația angajaților dar și a partenerilor tăi care îți vor vizita sediul.

Timpul de execuție al design-ului personalizat este între 2 și 7 zile. Investiția ta pornește de la 400 Euro și diferă în funcție de materialele folosite și de complexitatea design-ului.

Contactează-ne pentru a beneficia de o ofertă de preț personalizată și te vei bucura de propriul tău fotoliu Chairmony, o adevărată emblemă a afacerii tale.

Design Standard

La fel ca imaginația, design-ul personalizat al fotoliului tău Chairmony nu are limite. Logo-ul companiei tale poate fi adăugat în orice fel și poate fi poziționat așa cum îți dorești. În plus, tu alegi culorile, texturile, finisajele care îți reprezintă cel mai bine stilul sau compania. Inserțiile de piele, oglinda sau culorile adaptate brand-ului tău sunt elemente care contribuie la crearea unui stil unic, care transformă fotoliul Chairmony într-un ambasador de brand pe care aduce un plus de eleganță în spațiul tău.

Majustic

Varianta aurie este un model care poate accentua design-ul de lux din cadrul companiei tale. Toți oaspeții tăi vor fi încântați și cu siguranță nu vor uita culoarea, finisajele fotoliului dar și masajul de care au avut parte. Deși se încadrează perfect într-o încăpere cu design minimalist, varianta aurie Chairmony este potrivită și în biroul tău, aducând un plus de eleganță și deliciu vizual. Mereu va crea o impresie plăcută, de lungă durată, atrăgând atenția și stârnind curiozitatea, oriunde l-ai instala.

Dr. Leahu

Fotoliul Chairmony decorat în culorile companiei tale poate fi cea mai prietenoasă gazdă pentru clienții care îți trec pragul. Nimic nu se compară cu un masaj-surpriză care îți întâmpină clienții încă de la primul contact cu afacerea ta. În acest fel, cu siguranță ei nu te vor uita niciodată și vor spune și altora despre surpriza de care au avut parte. Astfel, fotoliul Chairmony poate fi mai mult decât un ambasador de brand al afacerii tale; el poate fi o gazdă de nădejde, cu design prietenos.

De ce noi

Chairmony este cel mai complex scaun de masaj, iar design-ul este creat de designer italieni faimoși. Chairmony este diferit față de un scaun tipic de masaj în special prin masajul personalizat.

Citeste mai mult