0749.214.779

Gama Crystal

Cele mai importante elemente ale masajului Chairmony comprimate într-un fotoliu minimalist.

O viață simplă, dar plină doar de ceea ce este esențial este o viață în care domină prosperitatea.

Solicita OfertaImi dau consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, completate in campurile formularului de contact in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, conform politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal de pe site.

*Toate campurile sunt obligatorii.


Gama Crystal

Când ne gândim la relaxare, ne cuprinde un sentiment de plutire și ne imaginăm cum zonele corpului care sunt cel mai solicitate se detensionează și sunt învăluite de mișcările de care avem nevoie. Fotoliile Crystal trec direct la subiect oferind relaxarea în termeni foarte simpli. Sunt ușor de folosit, intuitive, ocupă puțin spațiu și masează tot corpul fără pretenții. Fotoliul Crystal vine în două variante superbe de culoare, Purple și Coffee, care pot fi integrate în orice fel de mediu.

1950 EURO

  • Culoare:
Solicita Oferta

Crystal Purple

Fotoliul Crystal este repausul de care aveți nevoie acasă sau la birou. Acesta reușește să vă restaureze starea de liniște și să vă ofere cel mai ridicat nivel de relaxare fizică oricând.

Il vreau!
crystal coffee

Crystal Coffee

Fotoliul Crystal este repausul de care aveți nevoie acasă sau la birou. Acesta reușește să vă restaureze starea de liniște și să vă ofere cel mai ridicat nivel de relaxare fizică oricând.

Il vreau!

Specificații tehnice

specificatii tehnice gama crystal

FUNCȚII CHAIRMONY CRYSTAL

Ben Renshaw, terapeut și coach englez

Corpul este casa voastră, aşadar e important să fiţi buni cu el, să-i daţi hrană de calitate, să-l antrenaţi cu grijă, să-i daţi odihna de care are nevoie, sa-l masaţi când vrea să fie răsfăţat.”

Modelul minimalist de fotoliu de masaj înglobează cele mai importante caracteristici care asigură un masaj plăcut și eficient oriunde alegeți să îl plasați. Acesta se potrivește în orice design acasă sau la birou deoarece este creat cu gust.

suportul S+L

Fotoliul are o lungime de 130 cm, masându-vă de la cap până la șolduri. Spătarul în formă de S masează în profunzime gâtul și talia, ajungând cu ușurință acolo unde tensiunea este cea mai puternică.

Scanare corporală

Primul pas pe care îl face fotoliul Crystal pentru a pregăti un masaj personalizat este aceea de a scana corpul. Apoi, fotoliul ia forma celui care urmează să beneficieze de masaj și se adaptează întru totul nevoilor lui.

Masajul spatelui

Această funcție este regăsită și în fotoliile de lux. În interiorul spătarului se regăsesc 4 role de silicon care oferă 6 tipuri diferite de masaj. Spatele este cel mai solicitat când mergem sau stăm la birou, așadar el merită o atenție specială și un masaj pe măsură.

Funcția Zero Gravity

Fotoliul de masaj Crystal se înclină lăsându-se pe spate pentru a oferi cea mai confortabilă poziție. În timpul masajului, veți simți că plutiți deoarece în poziția Zero Gravity toți mușchii sunt relaxați.

Funcția Zero Space

Alunecarea fotoliului în poziția Zero Gravity înseamnă și că este nevoie de foarte puțin spațiu în spatele fotoliului. Un fotoliu de masaj trebuie să fie și practic, ocupând cât mai puțin loc în încăperea dumneavoastră.

Masajul picioarelor 2 în 1

Partea inferioară a fotoliul funcționează în două poziții în funcție de unde doriți să fiți masat. El poate rămâne în poziția standard pentru a vă masa gambele sau poate fi mutat pentru a vă masa gleznele și tălpile.