0749.214.779

Gama Advanced

Pentru a profita de momente de relaxare la cel mai înalt nivel, acasă sau la birou, varianta Retro Advanced a fotoliului Chairmony este cea potrivită.

Dotat cu 44 perne de aer și funcție de încălzire în fotoliu atât pentru spate cât și pentru picioare, acest model de fotoliu este o variantă accesibilă la terapie prin masaj în fiecare zi.

Este disponibil în două variante de culoare (Negru și Bej) și este recomandat atât pentru birou cât și pentru acasă.

Chairmony

Solicita OfertaImi dau consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, completate in campurile formularului de contact in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, conform politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal de pe site.

*Toate campurile sunt obligatorii.


retro advanced black

Gama Advanced

Calea către relaxare completă este mai accesibilă ca oricând! Cu varianta Retro Advanced a fotoliului Chairmony, ai asigurată terapia prin masaj pentru fiecare zi. Această variantă îmbunătățită a fotoliului Retro are în dotare 44 de perne de aer pentru spate și picioare, 4 seturi de role și sistem de încălzire în fotoliu. Cele 3 programe de masaj pe care ți le pune la dispoziție sunt exact ceea orice individ are nevoie pentru a fi mai productiv și a se elibera de stresul cotidian. În plus, există posibilitatea personalizării masajului prin reglarea intensității pernelor de aer din telecomandă. Fotoliul Chairmony Retro Advanced este disponibil în două variante de culoare (Negru și Bej), pentru a se integra perfect atât la birou cât și acasă.

850 EURO

  • Culoare:
Solicita Oferta
retro advanced black

Retro advanced Black

Dotat cu 44 perne de aer și funcție de încălzire în fotoliu atât pentru spate cât și pentru picioare, acest model de fotoliu este o variantă accesibilă la terapie prin masaj în fiecare zi.

Il vreau!
retro advanced beige

Retro advanced Beige

Dotat cu 44 perne de aer și funcție de încălzire în fotoliu atât pentru spate cât și pentru picioare, acest model de fotoliu este o variantă accesibilă la terapie prin masaj în fiecare zi.

Il vreau!

FUNCȚII ȘI DOTĂRI

Având 44 de airbag-uri, trei programe de masaj și încălzire la picioare, fotoliul Retro Advanced este exact ceea ce orice individ are nevoie pentru a fi mai productiv și a se elibera de stres.

4 SETURI DE ROLE

Chairmony Retro Advanced îți oferă un masaj cu role pentru întreg spatele, inclusiv zona cervicală. Astfel, acesta oferă un masaj plăcut și complet care ameliorează și combate durerile musculare.

SPĂTAR PLIABIL

La fel ca în cazul fotoliului Chairmony Retro, varianta Advanced este dotată cu sistemul soft balance, care ajută la reglarea poziției spătarului din telecomandă. În felul acesta, favorizează circulația sângelui și relaxarea mușchilor în timpul masajului.

ÎNCĂLZIRE ÎN FOTOLIU

Dotat cu fibră de carbon pentru încălzire, fotoliul Chairmony Advanced stimulează circulația sângelui și metabolismul. Sistemul de încălzire cuprinde zona spatelui și a gambelor. Efectele se vor cunoaște imediat: scăderea rigidității mușchilor, tendoanelor, ligamentelor și creșterea mobilității articulațiilor.

44 PERNE DE AER

Fotoliul Chairmony Retro Advanced îți oferă un masaj complet, de la gât și până la gambe, cuprinzând întreg spatele și picioarele. Distribuția pernelor de aer este realizată strategic. În felul acesta, fotoliul oferă un masaj complet cu perne de aer, realizat profesionist.

SUPORT DE PICIOARE PLIABIL

Cu fotoliul Chairmony Retro Advanced, fiecare individ va adopta o poziție corectă și stabilă în timpul masajului pentru a preveni stresul coloanei vertebrale. Suportul pentru picioare este dotat cu fibră de carbon pentru încălzire și cu 22 de perne de aer pentru masaj.

INTENSITATE ȘI FRECVENȚĂ REGLABILE

La fel ca la varianta Chairmony Retro standard, și versiunea Advanced oferă un masaj personalizat pe care îl putem dirija direct din telecomandă. Există opțiunea reglării intensității pernelor de aer, a vitezei rolelor și schimbarea metodei de masaj pentru a pune accent pe zona dorită (zona inferioară sau superioară a spatelui și picioare).