0749.214.779

Gama Galaxy

ELEMENTUL CARE COMPLETEAZĂ SPAȚIUL ȘI VIAȚA DUMNEAVOASTRĂ

Fotoliul Galaxy este repausul de care aveți nevoie acasă sau la birou. Acesta reușește să vă restaureze starea de liniște și să vă ofere cel mai ridicat nivel de relaxare fizică oricând. Fie că vi-l doriți pentru acasă pentru momentele în care doriți ca totul să fie doar despre dumneavoastră, fie că acesta este destinat pentru birou pentru a vă bucura împreună cu colegii, el are sens în orice fel de spațiu.

Este disponibil în trei variante de culori: Purple, Coffee și Champagne, trei culori deosebite care aduc eleganță și armonie în orice încăpere. Nuanțele Purple, Coffee și Champagne sunt menite să vă relaxeze și vizual pentru a vă lansa în ceea ce înseamnă experiența Chairmony.

Chairmony

Solicita OfertaImi dau consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, completate in campurile formularului de contact in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, conform politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal de pe site.

*Toate campurile sunt obligatorii.


fotoliu galaxy

Gama Galaxy

Fotoliul Galaxy are toate funcțiile la care ați putea visa vreodată. Scanarea corporală, masajul pe întregul corp, încălzirea, plutirea în poziția Zero Gravity, conectarea smartphone-ului pentru a asculta muzică și un design croit cu cea mai mare atenție sunt doar căteva din elementele care vă vor îmbunătăți considerabil viața.

3500 EURO

  • Culoare:
Solicita Oferta
fotoliu galaxy

Galaxy Purple

Fotoliul Galaxy este repausul de care aveți nevoie acasă sau la birou. Acesta reușește să vă restaureze starea de liniște și să vă ofere cel mai ridicat nivel de relaxare fizică oricând.

Il vreau!
galaxy cofee

Galaxy Coffee

Fotoliul Galaxy este repausul de care aveți nevoie acasă sau la birou. Acesta reușește să vă restaureze starea de liniște și să vă ofere cel mai ridicat nivel de relaxare fizică oricând.

Il vreau!
fotoliu masaj gama galaxy champagne

Galaxy Champagne

Specificații tehnice FUNCȚII CHAIRMONY GALAXY Ben Renshaw, terapeut și coach englez Corpul este casa voastră, aşadar e important să fiţi buni cu el, să-i daţi hrană de calitate, să-l antrenaţi cu grijă, să-i daţi odihna de care are nevoie, sa-l masaţi când vrea să fie răsfăţat.” Datorită design-ului său luxos și a funcționalităților complexe, Chairmony […]

Il vreau!

Specificații tehnice

specificatii tehnice

FUNCȚII CHAIRMONY GALAXY

Ben Renshaw, terapeut și coach englez

Corpul este casa voastră, aşadar e important să fiţi buni cu el, să-i daţi hrană de calitate, să-l antrenaţi cu grijă, să-i daţi odihna de care are nevoie, sa-l masaţi când vrea să fie răsfăţat.”

Datorită design-ului său luxos și a funcționalităților complexe, Chairmony poate fi un bun kinoterapeut personal dar și un accesoriu de top al oricărei locuințe sau birou. Indiferent de culoarea și design-ul ales, fotoliul Chairmony Galaxy încorporează funcțiile descrise în cele ce urmează.

SUPORTUL S+L

Designul ergonomic al suportului pentru spate în formă de S imită cu exactitate curburile coloanei vertebrale şi asigură sprijin pentru cap, zona cervicală, spate, şi în special pentru zona lombară, cea mai solicitată.Această tehnologie ajută la ameliorarea şi combaterea durerilor de spate care pot apărea din cauza unui stil de viață sedentar sau a posturii incorecte. Astfel, creşte flexibilitatea şi scade disconfortul de la nivelul spatelui, relaxând muşchii tensionați şi ducând în timp la corectarea poziției defectuoase.

De asemenea, forma de L oferă spatelui o pozițe corectă și dreaptă, în timp ce permite rolelor să ofere un masaj complet, de la cap și până la genunchi.

SISTEM AVANSAT DE ROLE

sistem avansat role

Odată cu înaintarea în vârstă ori din cauza sedentarismului sau a poziției incorecte a spatelui în timpul orelor petrecute la serviciu, zona dorsală poate deveni dureroasă, acest lucru devenind un impediment în desfășurarea activităților cotidiene.Fotoliul de masaj Chairmony vine în sprijinul persoanelor cu astfel de probleme, oferind un masaj complet de la cap până la tălpi, cu ajutorul unui sistem avansat de role de silicon.

Masajul dat de acest sistem inovativ de role oferă experiența unui tratament al maeștrilor chiropractori, a căror tehnică de masaj constă în aplicarea unor presiuni asupra articulațiilor, vertebrelor coloanei vertebrale și mușchilor.

Astfel, sistemul de role ajută la restabilizarea poziției corecte a acestor structuri, influențând sistemul nervos central – măduva spinării, aflată în canalul vertebral și sistemul nervos periferic – prin nervii spinali aflați la acest nivel. Rolele sunt prezente atât la spate cât și la gambe și tălpi, oferind o experiență de masaj unică prin acționarea tuturor acestor zone simultan.

POZIȚIA ZERO GRAVITY

Poziția Zero Gravity are drept scop aducerea organismului la cel mai înalt nivel de relaxare, sporind circulația sângelui în tot corpul. În Zero Gravity, corpul nostru este pregătit pentru un masaj perfect, intens, care ne va elibera cu adevărat de stres.

Această poziție stimulează ameliorarea fluxului sangvin prin ridicarea picioarelor față de axul corpului și reducerea presiunii în vene, relaxează musculatura generală și ameliorează durerile de la nivel lombar. În plus, prin această poziție, fotoliul de masaj Chairmony va duce la eliminarea durerilor musculare sau articulare cauzate de presiunile inconfortabile determinate de forța gravitațională.

MASAJUL GAMBELOR

masajul gambelor
Chairmony oferă un masaj plăcut al gambelor care contribuie la eliberarea stresului și a intensității musculare de la nivelul picioarelor. Datorită senzorului care măsoară lungimea picioarelor, rolele și pernele de aer se extind sau se retrag automat, oferind un masaj din cel mai confortabil unghi.

Grupele musculare de la nivelul gambei sunt printre cei mai folosiți mușchi pe parcursul zilei.

Această poziție stimulează ameliorarea fluxului sangvin prin ridicarea picioarelor față de axul corpului și reducerea presiunii în vene, relaxează musculatura generală și ameliorează durerile de la nivel lombar. În plus, prin această poziție, fotoliul de masaj Chairmony va duce la eliminarea durerilor musculare sau articulare cauzate de presiunile inconfortabile determinate de forța gravitațională.Relaxarea lor este importantă pentru prevenirea apariției varicelor. De asemenea, la acest nivel se află și o structură musculară deosebit de importantă numită tendonul lui Ahile, a cărui stimulare este esențială pentru menținerea elasticității și prezervarea funcțiilor motorii, dar și pentru ameliorarea durerilor.

REFLEXOTERAPIA

reflexoterapia

Reflexoterapia este o terapie holistică ce se bazează pe stimularea capacității de autovindecare a organismului.Creierul uman funcționează precum un computer – avem abilitatea de a programa și a șterge orice gânduri și sentimente care se răsfrâng asupra cursului vieților noastre.

De aceea, reflexoterapia influențează în mod discret funcționarea organelor, a glandelor și a fiecărei zone corporale prin stimularea zonelor reflexogene de presopunctură din
regiunea tălpilor, picioarelor și mâinilor.

Astfel, funcția de reflexoterapie are efecte calmante și ne ajută să îmbunătățim parametrii vitali ai organismului, să redobândim echilibrul energetic și să ne activăm circulația sângelui. Sistemul de role și încălzire oferă un masaj plăcut al tălpilor, acționând punctele reflexe, echivalând unei sesiuni de reflexoterapie

SISTEMUL SOFT BALANCE

La orice ședință de masaj terapeutic suntem întrebați la început care sunt zonele dureroase din corp, pe care dorim să se concentreze masajul.

Cu ajutorul sistemului Soft Balance, fotoliul se va deplasa și glisa ritmic, astfel încât vei atinge poziția ideală pentru relaxare. Sistemul Soft Balance ne ajută să regăsim echilibrul, atât fizic cât și psihic.În primul rând, balansarea ajută la îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice, care sunt readuse la nivelul normal.

în al doilea rând, balansul și masajul efectuate simultan stimulează și alină sistemul nervos și cel endocrin. Efectuat prin manevre lente, calmante, balansul este un mijloc eficient împotriva încordărilor musculare, a tensiunilor psihice dar și a stărilor de neliniște și stresului. Sistemul Soft Balance va produce un efect de relaxare, detensionare și înlăturare a oboselii, contribuind la eliberarea unei serii de hormoni care induc o stare de bine în întregul organism.

MASAJUL PERSONALIZAT

Creat pe principiul conform căruia fiecare individ are nevoie diferite, Chairmony este primul fotoliu care poate oferi un masaj personalizat, în funcție de forma corpului și de nevoile fiecărui individ. Cu ajutorul telecomenzii sau aplicației mobile, putem alege ca fotoliul să se focuseze pe zonele care ne dor cel mai mult. De asemenea, putem regla intensitatea pernelor de aer și a rolelor și putem alege tipul de masaj dorit și programul preferat. Există în total 6 nivele de intensitate pentru viteza rolelor și 5 nivele pentru pernele de aer. De asemenea, pentru tălpi, sunt în total 3 nivele de intensitate pentru viteza rolelor. În orice moment din timpul masajului, putem dezactiva oricând o zonă care nu ne place, astfel concentrând masajul în zona corpului preferată.

Astfel, pentru fiecare individ, Chairmony oferă un masaj unic, adaptat nevoilor sale.

SISTEMUL AUDIO

sistemul audio
„Muzica este o lege morală. Ea dă suflet universului, aripi gândirii, avânt închipuirii, farmec tinereții, viață și veselie tuturor lucrurilor”, spunea Platon.

Cu ajutorul celor două difuzoare dispuse în lateralul capului, Chairmony oferă o experiență completă celui ce îl folosește. Astfel, reușește să îmbine beneficiile masajului cu senzația participării la o ședință de muzicoterapie.

Aceasta este un instrument în tratamentul unor boli ale sistemului nervos, inducând ascultătorului o stare psihică specială.

Muzicoterapia reduce stresul fizic, psihic, stimulează sistemul imunitar și diminuează emoțiile negative. Cu ajutorul aplicației Chairmony, ne putem conecta dispozitivul mobil la cele două difuzoare ale fotoliului, situate în zona capului, aproape de airbag-urile care masează în mod plăcut tâmplele. Relaxarea va fi completă când avem libertatea să alegem muzica de ambient.

FUNCȚIA FOCUS

functi focus

În fiecare zi, în funcție de efortul depus, nevoile de masaj ale fiecărui individ pot fi diferite. De aceea, fotoliul Chairmony oferă posibilitatea nu doar să ne personalizăm masajul, ci să îl și concentrăm pe zona corpului dorită.De exemplu, poate că astăzi simțim o durere ușoară în zona gâtului, însă mâine avem nevoie de un masaj concentrat mai mult pe zona lombară. Dacă practicăm un sport, ne supunem riscului apariției durerilor musculare în zonele solicitate cel mai mult de sportul respectiv. De aceea, cu ajutorul funcției Focus, putem alege zona corpului în care dorim un masaj accentuat sau diferit.

ÎNCĂLZIREA ÎN FOTOLIU

incalzirea in fotoliu
Relaxarea mușchilor se face la intensitate maximă datorită funcției de încălzire în fotoliu. Aceasta este o metodă fizioterapeutică aplicată adesea de către medici pacienților care suferă de dureri de spate, pentru a accelera circulația sangvină şi a combate durerea. Terapia prin căldură are efecte benefice asupra țesuturilor moi: muşchi, tendoane, ligamente, întrucât scade rigiditatea acestora şi duce la sporirea mobilității articulațiilor.Aşadar, Chairmony este echipat cu un sistem de încălzire prin fibre de carbon care oferă toate beneficiile unei ședințe de fizioterapie.

Prin transmiterea senzațiilor de cald, durerea întregului spate dar și a gambelor este redusă, inducând o stare de bună dispoziție. În plus, căldura are și efect vasodilatator, îmbunătățind transportul oxigenului și al nutrienților la țesutul muscular vătămat, precum și drenarea dioxidului de carbon și a deșeurilor metabolice, pentru o refacere mai bună și rapidă.

MASAJUL CU AER

Cele 114 perne de aer din componența fotoliului Chairmony se umflă și dezumflă ritmic în timpul sesiunii de masaj. Acestea au fost poziționate strategic, pentru a cuprinde o suprafață cât mai mare a corpului. În plus, ele sunt însoțite de rolele pentru spate, gambe și tălpi. Masajul cu pernele de aer îmbunătățește și întoarcerea venoasa și perfuzia tisulară, lucru ce va duce la o stare de bine explicată prin eliberarea de endorfine. Prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism şi se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temuta şi nedorita celulită.De asemenea, specialiştii menţionează si combaterea senzaţiei de picior greu care apare din cauza sedentarismului și îmbunătățirea calităţii somnului printre alte beneficii.apidă.

SCANAREA CORPORALĂ

scanare corporala

Din prima clipă când un individ se așează în fotoliul Chairmony, senzorii acestuia activează automat funcția de Scanare Corporală. Astfel, pernele de aer și rolele de masaj iau forma corpului acestuia și se mulează perfect pe mușchii săi. De aceea, încă dinainte de a începe masajul, vom simți un confort la cel mai înalt nivel, relaxare totală și vom fi pregătiți pentru a începe o sesiune de masaj individual.Fotoliul Chairmony ne va oferi o senzație de bun venit cu ajutorul scanării corporale, adaptându-se pentru a oferi exact masajul de care are nevoie corpul fiecărui indi vid.

FUNCȚIA ZERO SPACE

zero space
În mod normal, un fotoliu de masaj obișnuit are nevoie de o poziționare la aproximativ 50 cm față de perete, pentru a nu-l atinge în momentul desfășurării masajului. Spre deosebire de fotoliile obișnuite, Chairmony dispune de un design deosebit și de o funcție special dedicată poziționării față de perete, denumită Zero Space.

În acest fel, prin glisarea fotoliului, acesta nu necesită o poziționare la mai mult de 12 cm distanță față de perete. Cu ajutorul funcției Zero Space, 12 cm fiecare individ se va bucura de o încadrare perfectă a fotoliului Chairmony în spațiul său, chiar dacă dispune de o suprafață redusă.

APLICAȚIE MOBILĂ

aplicatia mobila
aplicatie mobila
aplicatie mobila
Cu ajutorul aplicației mobile gratuite pentru Android și iOS, putem folosi propriul smartphone sau tabletă ca pe o telecomandă pentru a controla toate funcțiile fotoliului menționate mai devreme.

Astfel, ne vom crea propriile momente de vis prin personalizarea masajului, adaptarea funcțiilor la cerințele de moment și redarea muzicii preferate prin cele două difuzoare audio ale fotoliului situate în zona capului.