0749.214.779

Personalizare Corporate

Design Standard

La fel ca imaginația, design-ul personalizat al fotoliului tău Chairmony nu are limite. Logo-ul companiei tale poate fi adăugat în orice fel și poate fi poziționat așa cum îți dorești. În plus, tu alegi culorile, texturile, finisajele care îți reprezintă cel mai bine stilul sau compania. Inserțiile de piele, oglinda sau culorile adaptate brand-ului tău sunt elemente care contribuie la crearea unui stil unic, care transformă fotoliul Chairmony într-un ambasador de brand pe care aduce un plus de eleganță în spațiul tău.

Majustic

Varianta aurie este un model care poate accentua design-ul de lux din cadrul companiei tale. Toți oaspeții tăi vor fi încântați și cu siguranță nu vor uita culoarea, finisajele fotoliului dar și masajul de care au avut parte. Deși se încadrează perfect într-o încăpere cu design minimalist, varianta aurie Chairmony este potrivită și în biroul tău, aducând un plus de eleganță și deliciu vizual. Mereu va crea o impresie plăcută, de lungă durată, atrăgând atenția și stârnind curiozitatea, oriunde l-ai instala.

Dr. Leahu

Fotoliul Chairmony decorat în culorile companiei tale poate fi cea mai prietenoasă gazdă pentru clienții care îți trec pragul. Nimic nu se compară cu un masaj-surpriză care îți întâmpină clienții încă de la primul contact cu afacerea ta. În acest fel, cu siguranță ei nu te vor uita niciodată și vor spune și altora despre surpriza de care au avut parte. Astfel, fotoliul Chairmony poate fi mai mult decât un ambasador de brand al afacerii tale; el poate fi o gazdă de nădejde, cu design prietenos.

Personalizare fotolii

Fotoliul cu masaj Gold & Black

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Wooden Luxury

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Copper & Marble

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Royal Red

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Steel Comfort

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Kintsugi

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Black Leather

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Brown Wood

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Classic Black

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Chameleon

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Copper Gold

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Just Brown

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Diamond Leather

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Rainbow Black

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Floral Gold

Il vreau!

Fotoliul cu masaj Gold Marble

Il vreau!

De ce noi

Chairmony este cel mai complex scaun de masaj, iar design-ul este creat de designer italieni faimoși. Chairmony este diferit față de un scaun tipic de masaj în special prin masajul personalizat.

Citeste mai mult