Chairmony este un brand revoluționar pe piața fotoliilor de masaj din România datorită multitudinii de funcționalități incorporate în programele produselor noastre, dar și al design-ului de o eleganță și finețe cu totul speciale.

Povestea Chairmony

"Acum câțiva ani, bunicul meu vizita pentru prima dată China. Când s-a întors acasă, în România, mi-a povestit cu uimire și entuziasm cum a încercat masajul chinezesc tradițional care l-a scăpat aproape instant de o durere de șold care îl supăra de mai bine de 30 ani. M-am bucurat foarte tare și, inspirată de moment, am început să caut soluții de masaj accesibile pentru publicul larg. Mi-am dat seama că puterea masajului de calitate poate schimba vieți. Așa am găsit fotoliile care au aveau să devină bussines-ul meu de suflet. Aceste produse întrunesc toate calitățile pe care și le dorește cineva de la un fotoliu de masaj. Sunt făcute în China, țara maestră în masaj terapeutic, au o multitudine de programe, mulate pe nevoi diverse și un design desăvârșit. O bucurie pentru ochi și corp. Acum bunicul meu are parte de relaxare când își dorește și visez ca și mai mulți români să poată spună același lucru, folosind fotoliile noastre."

Julia Sisu - fondator Chairmony

Viziune

Viziunea Chairmony este o lume în care îmbunătățirea stării de spirit într-un mod luxos și calitativ este parte din rutina zilnică a persoanelor. O viață echilibrată și relaxată este, de asemenea, productivă și creativă și ne dorim să fim mereu susținători activi al acestui crez.

Misiune

Misiunea Chairmony este de a oferi produse de înaltă calitate, cu un design deosebit, care să întrunească toate funcționalitățile de care o persoană are nevoie pentru a beneficia de confort și relaxare de înaltă clasă chiar la ea acasă.

Concept

Cui i se adresează Chairmony?

Fotoliul de masaj Chairmony poate fi folosit de orice persoană care își dorește un stil de viață sănătos. Indiferent dacă ai sau nu vreo afecțiune, masajul trebuie să facă parte din viața ta pentru că beneficiile sale sunt numeroase. Dacă în cazul persoanelor care suferă de diferite afecțiuni putem vorbi de ameliorarea sau chiar vindecarea acestora prin masaj, pentru cei care sunt sănătoși acest tip de terapie previne și combate îmbolnăvirea cauzată de acumularea oboselii, fizică și intelectuală.

Fotoliile noastre sunt o soluție de relaxare rapidă, la îndemână, care determină o creștere a bunei dispoziții și a productivității celui care le folosește.

Fotoliul de masaj Chairmony

Fotoliul nostru de masaj oferă o multitudine de programe complexe din care poți alege, printre care: Thailandez, American, Hong Kong, Chinezesc. Fiecare dintre ele imită întocmai mișcările tipului de masaj ales pentru relaxarea ta completă.

Dar pentru că fiecare dintre noi are dorințe și nevoi specifice, ai și opțiuni pe care le poți personaliza după placul tău, de la cât să dureze masajul până la zonele pe care vrei să se concentreze. În plus, se poate conecta prin Wi-Fi la Smartphone, iar Chairmony poate să îți redea și muzica ta preferată.

Calitatea design-ului și combinațiile de culori fac produsul nostru ușor de integrat în peisajul casei tale, în cel al unui salon de înfrumusețare, al unei săli de așteptare cu adevărat specială sau în camera de relaxare a companiei pe care o conduci. Știm bine că angajații relaxați sunt și fericiți, ceea ce înseamnă doar de bine pentru tine și afacerea ta.

administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site administrare site, administrare website, intretinere site, realizare site, administrare site web, mentenanta site