Impresii în urma târgului BIFE-SIM 2018

În perioada 12-16 septembrie 2018, echipa Chairmony a participat pentru al doilea an consecutiv la Târgul Internațional de mobilă, echipamente și accesorii BIFE-SIM. Având sloganul „Spectacol de forme și idei”, evenimentul de anul acesta s-a bucurat de o bogată prezență din partea producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de mobilă renumiți în România și la nivel european. În plus, târgul a fost un punct de întâlnire pentru comercianți, decoratori, arhitecți și designeri care și-au împărtășit sfaturile și ideile pe parcursul celor 5 zile.

La fel ca în anii precedenți, expoziția a fost organizată de Romexpo în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR. Târgul s-a desfășurat pe o suprafață de 27.000 mp, unde peste 300 de expozanți din 14 țări diferite și-au prezentat produsele și ideile inovatoare.

Un aspect important la evenimentul de anul acesta a fost împărțirea spațiului în 5 saloane tematice: Clasic, Design & Confort, Bucătării, Decorațiuni & Corpuri de Iluminat și Echipamente – Mașini & Utilaje. În total au fost prezentate peste 5000 de piese de mobilier și accesorii.

Standul Chairmony – relaxare la standarde înalte

Ne bucurăm că am fost prezenți și anul acesta, având ocazia să facem cunoscute publicului larg fotoliile Chairmony. Peste 25.000 de vizitatori au venit cu interes la târg și în acest an, adresând numeroase întrebări expozanților despre produsele prezentate.

„Vedeta” standului nostru de anul acesta au fost fotoliile din gama Galaxy, cel mai nou produs Chairmony. Acestea sunt disponibile în două variante de culori, mov și culoarea cafelei, și sunt dotate cu aceeași gamă complexă de funcții inovatoare pe care o au și fotoliile din gama Modern.

Prin intermediul design-ului luxos și futurist dar și a confortului nemărginit pe care îl oferă, fotoliul Chairmony a stârnit interes atât din partea vizitatorilor cât și a celorlalți expozanți de la târg. Astfel, sute de persoane au testat fotoliul și ne-au adresat numeroase întrebări despre tehnologia care stă la baza fotoliilor noastre.

Ceea ce au apreciat vizitatorii la fotoliul Chairmony este în primul rând aspectul său modern dar și artistic, care este admirat chiar și de cei mai experimentați designeri de interior. Acesta s-ar încadra în orice spațiu, fie el modern, clasic sau spațiu de birouri, astfel reușind să încânte privirile celor care îl văd și simțurile celor care îl testează.

După o prezență activă la târg și o plimbare pe un spațiu de aproape 30.000 metri pătrați, cine nu ar avea nevoie de un masaj? Acesta este și unul dintre motivele pentru care, de fiecare dată, standul nostru este foarte popular în cadrul târgurilor de profil. Și ne-am bucurat de fiecare dată când am oferit ocazia unui vizitator, indiferent de preferințele lui, să încerce relaxarea marca Chairmony.

Dorim să mulțumim din nou organizatorilor pentru găzduire și ocazia de a socializa cu mii de oameni minunați pe parcursul celor 5 zile de expoziție. Ne revedem în 2019!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *