Noul mod de relaxare profesională – fotoliul Chairmony Galaxy

Relaxarea profesională este specialitatea casei. Asemeni oricărui expert care își dorește să se perfecționeze, și noi ne ambiționăm să îmbunătățim constant produsele pe care ți le oferim. Pornind de la această deviză și de la necesitatea clienților noștri de a se destinde în spațiul personal ori la birou, am lansat fotoliul Chairmony Galaxy.

Noul produs marca Chairmony este disponibil în nuanțele Purple și Coffee,  aducând cu siguranță un plus de eleganță în orice încăpere. Mai mult decât atât, indiferent de momentul zilei, știi că dispui de un aliat de încredere care să te ajute să-ți recapeți forțele.

Ești nerăbdător să afli ce înseamnă experiența Chairmony Galaxy? Te invităm să descoperi în continuare funcțiile acestuia.

Care sunt calitățile fotoliului Chairmony Galaxy care te vor încânta?

#1. Design-ul ergonomic

Este special conceput pentru a imita curburile coloanei vertebrale, asigurând astfel o poziție corectă a spatelui în timpul masajului. De asemenea, această funcție are și rolul de a susține capul, zona cervicală, spatele și zona lombară.

Prin urmare, îți vei simți mușchii relaxați în urma masajului, iar poziția defectuoasă a spatelui cauzată de munca la birou se va ameliora.

#2. Sistem profesional de role

Rolele de silicon îți oferă o sesiune de relaxare completă și complexă, întrucât ești masat din cap până la tălpi. Astfel, zona dorsală este stimulată datorită influenței asupra sistemului nervos central și sistemului nervos periferic.

#3. Poziția Zero Gravity

Această calitate a noului fotoliu Chairmony Galaxy stimulează circulația sangvină în tot corpul, relaxează musculatura și ameliorează durerile din zona lombară. În același timp, nu vei mai resimți durerile musculare sau articulare ce apar în urma presiunilor provocate de forța gravitațională.

#4. Masajul gambelor

Este util pentru susținerea funcțiilor motorii și pentru eliminarea durerilor musculare de la nivelul picioarelor. Totodată, prin masarea gambelor, fluxul sangvin este îmbunătățit, iar presiunea din vene este redusă.

#5. Reflexoterapia

Are efecte benefice asupra întregului organism, stimulând capacitatea de autovindecare a acestuia. În același timp, contribuie la susținerea parametrilor vitali ai corpului și la o bună circulație a sângelui.

Mai multe despre ce înseamnă reflexoterapia poți citi în articolul masajul reflexogen.

#6. Sistemul Soft Balance

Facilitează mișcările lente și calmante efectuate prin intermediul balansului și al glisării ritmice. În acest mod, circulația sangvină și cea limfatică sunt îmbunătățite.

Nu în ultimul rând, acest sistem contribuie și la eliminarea oboselii acumulate în întreg organismul pentru ca tu să te bucuri de o stare de relaxare.

#7. Masajul personalizat

Fiecare persoană are propriile nevoi și o formă a corpului unică. De aceea, fotoliul Chairmony este special creat pentru a se adapta necesităților tale. Astfel, ai posibilitatea de a beneficia de masajul profesionist exact în zonele corpului unde ai cea mai mare nevoie.

Datorită faptului că ai la dispoziție diverse nivele de intensitate atât pentru pernele de aer, cât și pentru viteza rolelor, îți poți alege cu ajutorul telecomenzii sau al aplicației mobile tipul de masaj pe care ți-l dorești și programul favorit.

#8. Sistemul audio

Relaxarea profesionistă ar fi incompletă fără ambientul sonor. Datorită funcțiilor fotoliului Chairmony, poți selecta genul de muzică pe care dorești să-l asculți în timp ce te bucuri de ședința de masaj.

Vei reduce astfel nu doar oboseala de la nivel fizic, cât și pe cea de la nivel psihic.

#9. Aplicația mobilă

Tehnologia ne înconjoară la tot pasul, astfel că și fotoliul Chairmony Galaxy dispune de o aplicație mobilă gratuită disponibilă pentru Android și iOS. În acest fel, poți controla cu ușurință funcțiile fotoliului și să-ți creezi sesiunea de relaxare dorită.

Ești nerăbdător să beneficiezi de noul produs marca Chairmony la tine acasă sau la birou? Accesează pagina gama Galaxy și vezi cum poți bucura de ședințe profesionale de relaxare.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *