Cosmetics Beauty Hair dintr-un fotoliu Chairmony

În perioada 27-30 septembrie, la centrul expoziţional Romexpo, pavilionul B2, s-a desfăşurat Cosmetics Beauty Hair, eveniment la care echipa Chairmony a participat al doilea an consecutiv, prima dată fiind în 2017.

La “Zilele Internaționale ale Frumuseții” am avut ocazia să ne cunoaştem potenţialii clienţi, să ne revedem cu participanții de anul trecut şi să interacţionăm cu ei pe marginea metodelor de înfrumuseţare sau menţinere a unei pieli elastice. Având în vedere că acest târg s-a adresat mai ales firmelor din domeniul îngrijirii corporale, temele predilecte s-au îndreptat în această direcţie.

FRUMUSEŢE ŞI RELAXARE DINTR-UN FOTOLIU CHAIRMONY

Cosmetics Beauty Hair este cel mai important târg de profil din România, găzduind în acest an peste 100 de firme expozante din ţări ca Spania, Italia, Grecia, Rusia sau România. Cu o tradiţie de 24 de ani în domeniu, Cosmetics Beauty Hair şi-a câştigat încrederea atât a firmelor participante, cât şi a vizitatorilor curioşi.

Aceştia din urmă au putut beneficia de oferte speciale cu ocazia evenimentului, dar şi de cursuri, demonstraţii şi ateliere gratuite oferite de oameni specializaţi în domeniu, de la make-up artişti, esteticieni şi cosmeticieni recunoscuţi pentru profesionalismul lor.

Nici Chairmony nu a fost mai prejos, oferind demonstraţii ale produselor noastre, fiind prezenţi cu toate cele trei tipuri de fotolii: Modern, Galaxy, Advanced. Demonstraţiile s-au adresat atât specialiștilor din domeniul cosmeticii, cât şi simplilor vizitatori.

Ambele categorii au fost interesate de beneficiile deţinerii unui fotoliu cu masaj. Acesta ajută la relaxarea celor care au acumulat stres sau care au nevoie de un masaj pentru diminuarea durerilor osoase ce pot surveni din cauza unor afecţiuni sau a unui stil de viaţă solicitant pentru organism.

Proprietarii saloanelor de înfrumuseţare au fost cei mai interesați de fotoliile noastre, dorind să aibă unul din modelele noastre în spațiile lor ca metodă de a-și recompensa clienţii atât pentru fidelitate, cât şi pentru prezența la rând în salonul lor.

Gama de programe de care dispune un fotoliu de masaj Chairmony poate concura cu greu cu orice alt fotoliu cu masaj încorporat din cele existente pe piaţa din România, iar acest lucru l-am putut observa prin numărul mare de vizitatori care au poposit la standul nostru de-a lungul celor patru zile ale Cosmetic Beauty Hair.

Comentariile pozitive pe care ni le-au lăsat cei care au încercat fotoliile noastre la Cosmetics Beauty Hair ne-au reconfirmat faptul că tehnologia avansată combinată cu dorinţa de a oferi soluţii accesibile celor care prezintă dureri a fost o soluţie câştigătoare pentru Chairmony.

REVENIM ŞI ÎN 2019

Interesul crescând pentru fotoliile cu masaj încorporat şi numărul mare al celor care s-au oprit la standul Chairmony ne-au făcut să ne dorim să revenim şi la ediţia de anul viitor, unde sperăm să întâlnim oameni la fel de calzi şi dornici să afle lucruri noi.

Pe această cale, dorim să mulţumim atât organizatorilor, cât şi celor care au vizitat standul nostru şi s-au arătat interesaţi de fotoliile noastre. Dacă aşa bine au arătat „Zilele Internaționale ale Frumuseții 2018” dintr-un fotoliu Chairmony, este şi datorită lor, organizatorilor şi vizitatorilor. Aşteptăm cu nerăbdare Cosmetics Beauty Hair 2019!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *