Când este indicat masajul cervical?

Masajul cervical este principalul tip de masaj recomandat pentru ameliorarea simptomelor spondilozei. Exceptând această afecțiune, acest tip de masaj este utilizat în numeroase cazuri, începând de la oboseală și până la durerea temporară a zonei gâtului, umerilor, brațelor și a zonei superioare a spatelui.

Durerile cervicale pot fi foarte supărătoare atunci când persistă și îți pot afecta productivitatea și starea de spirit. Din fericire, tehnicile folosite în masaj cervical pentru relaxarea zonei gâtului dau rezultate bune, ameliorând durerile și detensionând mușchii contractați.

Când este nevoie de masaj cervical?

Masajul cervical este recomandat atunci când știi că postura ta este incorectă, când petreci foarte multe ore în poziți inconfortabile la birou sau atunci când zona cervicală îți este predispusă la dureri. Acest tip de terapie poate fi aplicat preventiv sau atunci când durerea îți afectează dispoziția zilnică.

Indiferent dacă suferi sau nu de dureri în zona cervicală, acest masaj te poate ajuta.

Durerile cervicale se datorează mușchilor contractați, a mușchilor slăbiți, unei condiții fizice slabe, unui stil de viață sedentar sau a unui loc de muncă în care această zonă este solicitată.

Dacă vrei să te bucuri de avantajele unui masaj cervical, te poți aștepta la rezultate precum relaxarea completă a mușchilor, decontractarea acestora, stimularea musculaturii slăbite și ameliorarea durerii în gât, umeri, spate și brațe. Masajul este menit să tonifieze mușchii, dar și să activeze circulația sângelui, oxigenarea pielii și a articulațiilor.

Dacă ai ajuns în stadiul în care durerile cervicale sunt cauza insomniilor, a migrenelor și a unei stări generale proaste, atunci ai nevoie de masaj cervical regulat.

Cum poți să te bucuri de masaj cervical în fiecare zi?

Programarea la un salon de masaj este, probabil, primul lucru care îți trece prin minte atunci când știi că ai nevoie de masaj regulat. Aceasta poate părea cea mai la îndemână soluție, însă programul tău, investiția pe termen lung, timpul și energia consumate trebuie să fie luate în considerare atunci când iei decizia de a începe o astfel de terapie.

O variantă confortabilă care poate contribui semnificativ la creșterea calității vieții tale și la confortul tău zilnic este masajul realizat cu ajutorul fotoliului Chairmony.

Chairmony este un fotoliu pentru masaj de ultimă generație care include funcții suprinzătoare, extrem de utile, care te pot scăpa de cele mai vechi dureri cervicale și nu numai. Beneficiile utilizării unui astfel de fotoliu sunt numeroase și te ajută să te relaxezi din cap până în picioare.

Masajul cu aer este una dintre funcțiile preferate ale utilizatorilor Chairmony. Utilizând peste 100 de perne cu aer poziționate strategic, zona capului, a gâtului, a umerilor și a spatelui sunt masate în funcție de opțiunile alese, oferindu-ți un masaj cervical de calitate, cu o durată la alegerea ta și cu intensitatea și viteza dorite.

Chairmony îți oferă cele mai populare tipuri de masaj, iar tu ai posibilitatea de a activa și dezactiva zonele în care nu îți dorești ca acesta să funcționeze. Astfel, poți beneficia de un masaj incomparabil cu cel oferit într-un salon tradițional, pe durata căruia poți schimba setările în funcție de dorințele de moment.

Mai mult decât atât, cu un astfel de fotoliu pentru masaj, ai parte de relaxare și terapie în fiecare zi, în confortul casei tale sau chiar la birou, după ce termini programul de lucru sau în pauze.

În felul acesta, economisești timp și bani: nu mai este nevoie să îți faci abonament la un salon de masaj și să aștepți în trafic pentru a ajunge acolo.

Așadar, indiferent dacă suferi de dureri în zona cervicală sau nu, un masaj regulat te poate ajuta să ai o viață sănătoasă.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *