Ce este masajul cu aer și cum poți avea parte de el?

Este un lucru binecunoscut faptul că masajul este una dintre cele mai populare metode de relaxare. Acesta este renumit pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului, încă din cele mai vechi timpuri. Însă, tehnologia modernă aduce cu sine avantaje nebănuite și completează arta masajului de odinioară. Astfel, masajul cu aer este o tehnică inovatoare, specifică dispozitivelor moderne care utilizează compresia ca metodă de terapie și relaxare.

Un studiu realizat în anul 2005 a arătat că efectele masajului cu aer asupra circulației sangvine și a temperaturii corpului sunt extrem de benefice. Rezultatele au demonstrat faptul că aplicarea regulată a acestei tehnici poate îmbunătăți funcționarea sistemului cardiovascular. De asemenea, poate crește temperatura extremităților dacă durata unei sesiuni este de aproximativ 45 de minute.

Vrei să beneficiezi de toate avantajele masajului pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții și starea de sănătate? Ai ocazia să faci acest lucru în fiecare zi.

Cum te poate ajuta o sesiune de masaj cu aer?

Vrei să încerci o tehnică nouă de masaj? Masajul cu aer este recomandat de către medici și specialiști din întreaga lume datorită beneficiilor sale multiple. Spre deosebire de masajul tradițional, această tehnică nu presupune masarea propriu-zisă a pielii, ci aplicarea compresiei în zonele musculare, pentru stimularea acestora.

Masajul cu aer este recomandat pentru tine dacă:

  • Vrei să slăbești,
  • Vrei să înlături celulita,
  • Te afli în perioada de recuperare după o naștere,
  • Tocmai ai depășit o perioadă de convalescență,
  • Ai un program de lucru foarte solicitant,
  • Ești sportiv de performanță,
  • Te confrunți cu un nivel ridicat de grăsime în sânge,
  • Circulația ta sangvină este defectuoasă,
  • Observi apariția varicelor.

Această tehnică de masaj are diferite funcții. Printre cele mai importante sunt: pierderea în greutate, accelerarea recuperării, favorizarea proceselor de întinerire și regenerare și atenuarea stării de oboseală.

Masajul cu aer poate fi aplicat în toate zonele corpului, în special asupra masei musculare. Acesta este benefic și în cazul persoanelor care își doresc stimularea sistemului limfatic.

Cum te poți bucura de beneficiile masajului cu aer?

În zilele noastre, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba despre masaj. Aparatele de masaj reprezintă o variantă accesibilă, însă efectele acestora sunt limitate. Cea mai bună opțiune pe care o ai atunci când vrei să te bucuri de efectele masajului cu aer este fotoliul pentru masaj.

Un fotoliu cu funcții avansate, așa cum este Chairmony, îți poate oferi masaj terapeutic și de relaxare cu ajutorul a 114 perne cu aer. Având un astfel de accesoriu în confortul propriei case sau la birou, îți îmbunătățești starea fizică și psihică în mod constant. Masajul cu aer oferit de Chairmony țintește cele mai importante zone ale corpului. Capul, mâinile, șoldurile, fesele, picioarele, tălpile și spatele se relaxează complet în timpul unei astfel de sesiuni de masaj.

Alege și tu să beneficiezi de avantajele tehnologiei integrate într-un fotoliu pentru masaj avansat. Atunci când deții un astfel de accesoriu, poți avea parte de masaj cu aer în fiecare zi, în mod personalizat. Setezi zonele preferate și te bucuri de o terapie modernă care te ajută să te simți și să arăți mai bine în fiecare zi.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *