Ce înseamnă pentru tine relaxarea cu adevărat?

Relaxarea joacă un rol foarte important în stabilirea nivelului calității vieții tale. Încordarea și tensiunea resimțite în urma statului la birou în fiecare zi sunt principalele motive pentru care calitatea vieții poate scădea cu trecerea timpului.

Integrarea activităților de relaxare în viața ta trebuie să reprezinte o prioritate. Stresul este, de asemenea, un factor care dăunează stării de bine și împiedică productivitatea. Dacă îl lăsăm să se acumuleze, începem să simțim că nu avem spor la locul de muncă, petrecem mai mult timp decât de obicei asupra unor activități banale și simțim că nu avem timp de relaxare. Tocmai din acest motiv, mulți dintre noi punem activitățile de relaxare fizică și intelectuală pe ultimul plan.

Dacă îți dorești să te relaxezi cu adevărat și să îți faci un obicei din asta, trebuie să îți pui întrebarea: „Ce înseamnă pentru mine relaxare cu adevărat?”.

Răspunsul poate varia în funcție de prioritățile tale, de lucrurile de care te bucuri în viață sau de rutina ta zilnică.  Cu toate acestea, există activități care ne pot relaxa pe oricare dintre noi. Masajul, de pildă, însoțit de exercițiile de respirație și meditație sunt trei dintre cele mai importante activități de relaxare pe care le putem desfășura.

Masajul, relaxare pentru minte și corp

Dacă ai încercat vreodată masajul profesionist, înseamnă că știi deja cât de bine te simți după încheierea unei sesiuni. Întregul corp se simte relaxat, mintea ți se eliberează iar musculatura se detensionează treptat.

În ciuda avantajelor binecunoscute ale masajului, cu siguranță că te bucuri de el mult prea rar. Fie că este vorba de masajul capului, al tâmplelor, al tălpilor sau al întregului corp, ar trebui să integrezi această activitate în rutina ta săptămânală. Beneficiile sunt uimitoare atât pentru minte, corp cât și pentru suflet.

Atunci când îți planifici ziua, timpul este cel mai mare dușman și deseori, nu îți permiți să petreci 1-2 ore la un salon de masaj. De aceea, poți să apelezi la alternative oferite de tehnologia modernă. Una dintre cele mai avantajoase este fotoliul de masaj, ale cărui beneficii le vei putea resimți chiar în confortul casei sau al biroului.

Probabil că ai văzut deja o mulțime de modele și variante de fotolii pentru masaj în magazinele de mobilier de nișă sau în mall-uri. Acestea îți oferă sesiuni personalizate de masaj, în care tu dictezi ritmul, intensitatea și zonele masate. Cu toate acestea, cea mai avansată tehnologie din domeniu este integrată în fotoliile de masaj premium, care îți oferă o experiență sublimă de relaxare.

Îți dorești un fotoliu pentru masaj, însă nu știi ce să alegi? Chairmony este unul dintre brandurile de top de pe piață. Vine în întâmpinarea tuturor celor care îl folosesc cu numeroase funcții, opțiuni avansate de relaxare și detensionare a întregului corp. De asemenea, integrează o funcție audio și programe de masaj prestabilite.

Varianta modernă a fotoliului Chairmony are posibilitatea de a te ajuta să te relaxezi chiar și în cele mai dificile momente, cu ajutorul poziției Zero Gravity, a design-ului ergonomic și a celor 114 perne de aer pentru masaj.

Fotoliul Chairmony este definiția relaxării adevărate pentru toți utilizatorii săi. Datorită capacității sale de a stimula sistemul nervos, muscular și cardiovascular, masajul devine o terapie în adevăratul sens al cuvântului, depășind simpla stare de relaxare și detașare.

Vrei să afli mai multe despre fotoliile de masaj Chairmony? Te așteptăm să programezi o testare în showroom-ul nostru sau să ne trimiți un mesaj pe pagina de contact.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *