Cele mai importante elemente ale unui stil de viata sanatos

Sănătatea și calitatea stilului de viață nu au aceeași definiție pentru fiecare dintre noi. Dacă pentru unii înseamnă o viață activă și plină de mișcare, pentru alții poate însemna o viață relaxantă și liniștită. Cu toate acestea, există câteva elemente generale care stau la baza unui stil de viata sanatos, despre care vom vorbi în continuare.

Printre acestea se află: dieta echilibrată, somnul odihnitor și regulat, activitatea zilnică dar și modul cum gestionăm stresul zilnic.

În afara acestor factori care pot influența calitatea vieții unei persoane, mai există un element de o importanță deosebită, care este deseori ignorat în societatea modernă: relaxarea.

Relaxarea corpului si a mintii stau la baza unui stil de viata sanatos

În viața de zi cu zi, este important să oferi atenție celor mai mici detalii, așa cum este evitarea alimentelor care pot dăuna sănătății pe termen lung, evitarea consumului de zahăr, evitarea mersului cu mașina în favoarea mersului pe jos și multe altele.

Cel mai important detaliu asupra căruia trebuie să îți concentrezi atenția în fiecare zi a vieții tale este modul în care te relaxezi. O minte și un corp relaxat funcționează mai bine, mai eficient, într-un mod accelerat. În plus, cele mai multe afecțiuni cauzate de stres pot fi evitate atunci când ești relaxat.

De aceea, trebuie să găsești cea mai potrivită metodă prin care să îți relaxezi corpul în fiecare zi. Spre exemplu, fotoliile de masaj Chairmony sunt una dintre cele mai bune opțiuni, întrucât îți oferă un masaj complet, al întregului corp, însă și multe alte beneficii, precum este relaxarea prin muzică, relaxarea mușchilor prin poziționarea corpului în poziția zero-gravity, masajul tâmplelor, masajul cu aer etc.

Dacă îți dorești o rutină zilnică din care relaxarea să nu lipsească, masajul este una dintre cele mai bune opțiuni pentru tine. Spre deosebire de masajul realizat de un terapeut, masajul oferit de fotoliile Chairmony are întotdeauna aceleași avantaje, același potențial maxim de relaxare și programe personalizate pentru toți membrii familiei.

Un stil de viata sanatos poate fi conturat în fiecare zi, în funcție de deciziile pe care le iei. Astfel, un fotoliu pentru masaj poate fi prezent chiar în confortul casei tale, așteptându-te după o zi lungă de muncă, sau în interiorul biroului tău, oferindu-ți pauze binemeritate.

Masajul regulat: fundatia unui stil de viata sanatos

Îți face plăcere să ai parte de un masaj de calitate, însă nu știi care sunt beneficiile acestuia? Iată cum te poate ajuta masajul frecvent:

 • Îți reechilibrează circulația sangvină și limfatică
 • Ajută la înlăturarea tulburărilor viscerale
 • Ajută la îmbunătățirea metabolismului
 • Îți echilibrează nivelul hormonal
 • Ajută la detoxifierea organismului
 • Îți crește potențialul de concentrare
 • Îți induce relaxarea mentală
 • Te ajută să ai un somn liniștit și odihnitor
 • Îți reduce nivelul de anxietate
 • Îți calmează durerile
 • Îți tonifică musculatura
 • Îți îmbunătățește ritmul metabolic

Acestea sunt numai câteva dintre cele mai importante beneficii ale masajului asupra corpului și minții tale. Așadar, dacă îți dorești un stil de viata sanatos, începe prin a-ți oferi momente de relaxare și confort în fiecare zi.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *