Chairmony este prezent acum și la GolfRoom

Începând cu luna aprilie 2017, Chairmony este prezent în cadrul Golf Room din București, de pe Aleea Alexandru nr. 35, între MAE și Uptown. Centrul de golf este un spațiu inedit de relaxare, unde ai posibilitatea de a te destinde, de a te distra și de a-ți stimula capacitățile strategice într-un cadru plăcut.

Golf Room este unul dintre cele mai inovative centre de relaxare și divertisment din București, unde sunt prezente simulatoare de golf de ultimă generație. Aici nu doar joci cel mai frumos joc din lume într-un cadru izolat, ci te bucuri de întreaga experiență ca și cum ai fi pe un teren real, datorită tehnologiei din monitoarele utilizate la Golf Room. Mai mult decât atât, dacă ești un împătimit al golfului, ai șansa de a juca cu cele mai populare cluburi din lume, de a-ți alege mingile de golf favorite și de a-ți măsura rezultatele cu acuratețe.

Golf Room tocmai a devenit un spațiu și mai relaxant

Golf Room este un spațiu de relaxare și divertisment în care tehnologia, confortul și atmosfera plăcută contribuie la starea ta de bine, oricând ai nevoie de o pauză de la rutina obositoare. Acum, datorită colaborării cu Chairmony, Golf Room abundă de posibilități de relaxare și îți oferă o experiență unică.

Vino la Golf Room să te bucuri de beneficiile masajului cu ajutorul fotoliilor Chairmony care sunt dotate cu funcții impresionante. Atunci când te simți obosit, ai nevoie de o pauză binemeritată sau pur și simplu știi că un masaj ți-ar completa ziua, vino în oaza de confort pe care ți-o oferă universul Chairmony.

Cu o funcție audio care îți permite să te conectezi cu smartphone-ul și să asculți muzica preferată, un sistem de scanare corporală care detectează dimensiunile corpului tău, funcții pentru reflexoterapie, masaj al picioarelor, al capului și încălzire în fotoliu, te vei simți răsfățat și vei experimenta o stare unică.

Mai mult decât atât, funcțiile precum masajul cu aer, masajul tâmplelor sau masajul personalizat îți permit să te bucuri de fiecare secundă ca și cum te-ai afla într-un centru de masaj profesionist. Fotoliile de masaj oferă mai mult decât poate oferi un terapeut, având în vedere opțiunile unice precum poziția zero-gravity, suportul S-L și sistemul soft balance.

Vrei să afli mai multe detalii despre funcțiile fotoliilor pentru masaj Chairmony? Informează-te aici și vino să le testezi în Golf Room chiar astăzi.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *