Chairmony îți oferă momente de relaxare într-un nou spațiu

Echipa Chairmony te așteaptă cu nerăbdare la noul showroom!  Până acum ne-ai putut găsi la Rin Grand Hotel, iar începând cu luna aprilie ne vom muta într-un nou spațiu în incinta Băneasa Shopping City.

Suntem încântați și dornici să te primim într-un nou decor modern și elegant pentru a te bucura de răsfățul unui masaj de relaxare profesionist. Tehnologia revoluționară și design-ul select al fotoliilor Chairmony te așteaptă să le descoperi. Testează și tu diversele funcții de masaj pe care ți le oferă și convinge-te de beneficiile acestora!

Așa cum te-am obișnuit și până acum, și în noul showroom vei putea regăsi și testa gama noastră variată de fotolii. Vei putea experimenta senzația de relaxare superioară, dar și descoperi modalitățile prin care masajul profesionist te poate ajuta în combaterea diverselor afecțiuni ale organismului. Printr-o vizită la showroom-ul nostru, vei avea ocazia să te destinzi după o zi solicitantă de lucru, sau la sfârșitul sesiunii de cumpărături alături de cei dragi și să-ți oferi clipele de răsfăț pe care le meriți.

Experiența selectă și confortul inconfundabil marca Chairmony sunt de acum înainte și mai aproape de tine. Fiecare vizită la showroom-ul nostru este un prilej de relaxare pentru tine și o ocazie perfectă pentru noi de a fi mai aproape de clienții noștri. Suntem nerăbdători să te cunoaștem într-un nou cadru și ți-am pregătit nenumărate surprize!

Te așteptăm începând cu 1 Aprilie la noul showroom din incinta Băneasa Shopping City. Ne găsești la etajul I al mall-ului, lângă magazinul H&M!

Oferă un nou sens noțiunii de relaxare alături de Chairmony!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *