Chairmony la Senior Expo 2017

Târgul dedicat cetățenilor seniori, Senior Expo, a avut loc între 27 și 28 Mai 2017, în București. Acesta a avut scopul de a agrega și promova serviciile companiilor care oferă echipamente medicale, mobilier medical, dar și ale acelor firme care vin cu programe de relaxare avantajoase pentru vârstnici.

Senior Expo 2017 a reușit să promoveze activități sportive și de relaxare și, în același timp, a oferit posibilitatea de a socializa și de a afla informații utile despre modalități de a petrece timpul liber în mod sănătos.

Chairmony, o oază de relaxare pentru fiecare zi, dedicată și seniorilor

La târgul Senior Expo din București a fost prezentă și compania care importă fotoliile pentru masaj Chairmony în România. Astfel, aducem pe piață posibilitatea relaxării în fiecare zi, în confortul propriei case, independent de serviciile unui terapeut.

Chairmony este recomandat de către terapeuți și medici care au testat funcțiile sale impresionante în materie de relaxare și recuperare fizică. Dotările fotoliilor pentru masaj facilitează procesul de recuperare fizică după operații, traumatisme sau pur și simplu atunci când se atinge o stare cronică de oboseală.

Cu o varietate de culori și texturi și un design care îmbină funcționalități unice, fotoliul Chairmony oferă confortul suprem persoanelor de toate vârstele. În timpul expoziției, reprezentanții au oferit sesiuni de relaxare atât vârstnicilor, cât și persoanelor mai tinere care au participat la târg, subliniind beneficiile pe care masajul întregului corp, al capului și al tâmplelor îl are asupra stării generale a organismului și a minții.

Cele mai populare funcții ale fotoliilor Chairmony, recomandate vârstiniclor, sunt:

  • Reflexoterapia
  • Masajul cu aer
  • Masajul picioarelor
  • Poziția zero-gravity
  • Masajul personalizat
  • Masajul tâmplelor
  • Funcția audio

Inspirat din arta orientală a masajului, fotoliul pentru masaj Chairmony poate oferi diferite tipuri de terapie, folosindu-se de numărul mare de perne de aer, dar și de rolele pe care le are în componență. Cu ajutorul programului de scanare corporală, utilizatorii pot beneficia de un masaj personalizat, în funcție de dimensiunea corpului lor. Astfel, fiecare persoană va resimți efectele relaxante ale masajului în funcție de propria formă a corpului.

Mai mult decât atât, în timpul sesiunilor de testare a fotoliului, vârstnicii au experimentat masajul numai în zonele dorite ale corpului, având posibilitatea de a activa și de a dezactiva anumite funcții.

Chairmony a demonstrat importanța integrării tehnologiei moderne în viața de zi cu zi, evidențiind efectele relaxării. Astfel, vârstnicii au fost încântați să afle că masajul zilnic, regulat, le poate îmbunătăți circulația sangvină și întregul sistem cardiovascular, le poate stimula sistemul limfatic, poate contribui la reducția nivelului de apă din corp, le poate relaxa mușchii și poate contribui la o stare generală de bine, care poate fi atinsă numai prin masaj sau prin sport.

Vrei să afli mai multe despre fotoliile de masaj Chairmony? Accesează acest link și informează-te chiar astăzi.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *