Chairmony poate fi testat acum și la Timișoara

Masajul este o parte importantă din viața ta? Ai nevoie de o doza zilnică de relaxare pentru a te simți sănătos și detensionat? Fotoliile Chairmony te ajută să integrezi masajul în rutina ta zilnică, independent de prezența unui terapeut.

Chairmony îți pune la dispoziție o varietate de funcții și caracteristici menite să facă masajul mai plăcut, mai eficient și sănătos. Mintea și corpul tău se vor bucura de o experiență completă de relaxare de fiecare dată când vei încerca un astfel de fotoliu.
Fotoliile Chairmony sunt personalizabile, ceea ce înseamnă că poți modifica design-ul produsului în funcție de preferințele personale sau în funcție de brand-ul firmei tale. De aceea, este important să ai oportunitatea de a-l vedea de aproape, de a-i testa funcțiile și de a analiza opțiunile de culoare, textură etc.
De aceea, începând cu luna iulie, fotoliile Chairmony au ajuns și în partea vestică a țării noastre.

Testează fotoliul Chairmony la Amiwhite, în Timișoara

Colaborarea dintre Chairmony și Amiwhite, Timișoara, îți permite acum să testezi fotoliile pentru masaj chiar în incinta showroom-ului de pe strada Doctor Iosif Bulbuca, nr. 117. Numărul mare de cereri din Timișoara i-a determinat pe reprezentanții Chairmony să caute o cale prin care doritorii să poată testa funcțiile fotoliului pentru masaj în orașul lor.
Amiwhite, producător de mobilier de înaltă clasă și de paturi boxspring, deține produse unice în România. Diversitatea de produse și calitatea acestora fac din showroom-ul Amiwhite locul ideal pentru expunerea și testarea fotoliului Chairmony.
În showroom-ul Amiwhite poți avea parte de câteva minute de relaxare, timp în care vei putea experimenta pe propria piele funcțiile inovatoare ale fotoliului, precum:

  • Scanarea corporală
  • Reflexoterapia
  • Masajul cu aer
  • Masajul picioarelor
  • Masajul tâmplelor
  • Încălzirea în fotoliu
  • Masajul întregului spate
  • Poziția zero-gravity etc.

Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile și caracteristicile pe care le vei observa atunci când vei testa fotoliul pentru masaj Chairmony.
De asemenea, vei avea ocazia să analizezi design-ul fotoliului extrem de creativ, realizat cu o deosebită atenție la detalii. Îți vei da seama care sunt elementele pe care ai dori să le personalizezi. Dacă decizi să comanzi un astfel de fotoliu pentru spațiul tău, designerii noștri îți pun la dispoziție o gamă de culori și texturi potrivite nevoilor tale, de unde poți alege.
Ideale pentru casă, birou sau mediul corporatist, fotoliile pentru masaj Chairmony sunt disponibile într-o varietate de modele. Fie că alegi stilul modern, futurist, retro sau clasic, spațiul în care îl vei așeza va căpăta valoare.
Vino la Amiwhite în Timișoara pentru a testa fotoliul Chairmony chiar astăzi!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *