Ciprian Șchiopu și Benjamin Adegbuyi susțin Chairmony la gala Urban Legend

În data de 1 decembrie 2017 a avut loc cea de-a treia ediție a Galei de Arte Marțiale „Urban Legend” din Constanța. Obiectivul galei Urban Legend este promovarea tinerelor talente din județul Constanța, dar și a sportivilor valoroși în general. Acest eveniment reprezintă o punte de lansare pentru tinerii luptători români, oferindu-le posibilitatea de a se remarca pe viitor dar și în competiții internaționale.

La acest eveniment de mare anvergură pentru toți iubitorii sportului românesc am avut onoarea de a fi reprezentați de Ciprian Șchiopu, luptător profesionist, participant și câștigător în cadrul galei, dar și de Benjamin Adegbuyi, cel mai valoros kickboxer român de la categoria supergrea. Acesta a participat în calitate de invitat și l-a asistat la colț pe Ciprian Șchiopu.

Suntem încântați că brand-ul Chairmony a fost reprezentat de acești sportivi și mândri, în același timp, de reușita campionului nostru, Ciprian Șchiopu. Fotoliile Chairmony sunt recomandate în cazul persoanelor care prestează activități fizice solicitante pentru a le oferi detensionarea musculară de care au nevoie. De aceea, ne bucurăm că atât Ciprian, cât și Benjamin au  promovat importanța soluțiilor noastre de relaxare.

Gala Urban Legend a devenit deja o tradiție în rândul iubitorilor sportului constănțean. O mare parte dintre participanții la meciurile organizate s-au remarcat mai apoi pe plan european, la competiții mari din Serbia, Moldova, Anglia sau Olanda.

Evenimentul a reunit luptători din diverse orașe ale țării – Constanța, Galați, Brăila, Brașov dar și din Republica Moldova. Programul galei a inclus 18 meciuri – 14 s-au desfășurat după reguli de K-1, iar 4 după reguli de MMA-strike.

Main event-ul a fost reprezentat de meciul dintre Ciprian Șchiopu de la Respect Gym București și Ștefan VeberAceastă gală a fost așteptată cu nerăbdare de toți susținătorii artelor marțiale din România. După cum au preconizat și organizatorii, acest eveniment s-a bucurat de un succes răsunător –biletele au fost vândute în întregime iar gala a atras un public impresionant.

Sperăm că vom participa și anul viitor alături de nume mari din lumea sportului românesc și că vom avea ocazia să transmitem valorile brandului Chairmony prin intermediul sportivil

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *