Stil și rafinament – Chairmony la Cosmetics Beauty Hair

În perioada 28 septembrie – 1 octombrie a avut loc la Romexpo evenimentul Cosmetics Beauty Hair, o expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

După recenta participare la BIFE-SIM, am revenit din nou la Romexpo, de data aceasta pentru un nou și mult așteptat eveniment, atât de publicul larg, cât și de marile companii din domeniul îngrijirii corporale.

Romexpo a păstrat tradiția cu care ne-a obișnuit și până acum de a susține firmele din domenii variate și a le oferi o platformă de prezentare a ofertei lor și de interacțiune cu publicul larg. De această dată, scena le-a aparținut firmelor din domeniul îngrijirii corporale.

Un eveniment dedicat frumuseții

În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia să ia contact cu ultimele noutăți din domeniu și să beneficieze de o serie de reduceri la serviciile oferite. Printre acestea se numără demonstrații de machiaj, tratamente de îngrijire ale părului sau tehnici de micropigmentare. De asemenea, ei au avut șansa să ia parte și la workshop-uri de pedichiură.

Participanții au avut prilejul să întâlnească specialiști din industria de beauty, manageri ai marilor saloane de îngrijire, producători sau importatori, dar și să achiziționeze produse cosmetice profesionale și echipamente pentru saloane de înfrumusețare.

Ne-am alăturat și noi acestor companii cu misiunea de a prezenta tuturor participanților beneficiile unui fotoliu de masaj profesionist, atât pentru sănătate, cât și pentru relaxare, precum și tehnologia revoluționară utilizată la baza gamei de fotolii de masaj Chairmony.

Pe parcursul acestor zile, am avut prilejul de a cunoaște foarte mulți oameni, atât persoane fizice, cât și juridice. Noi ne-am bucurat să ne prezentăm oferta într-un cadru relaxant, rafinat și prietenos alături de alte mari companii din domeniul îngrijirii corporale precum Global Beauty Distribution sau Diva Hair Cosmetics.

La standul Chairmony s-a oprit un număr impresionant de persoane, interesate să afle mai multe despre arta masajului, despre terapia prin masaj și despre beneficiile unui fotoliu de masaj profesionist atât pentru acasă, cât și pentru birou.

Noi le-am stat la dispoziție și am răspuns cu drag tuturor întrebărilor și nelămuririlor și le-am oferit demonstrații participanților. Aceștia ne-au mărturisit cât de impresionați sunt de tehnologia utilizată de fotoliile noastre și cât de relaxați s-au simțit după doar o scurtă sesiune de masaj.

Pasionații de tehnologie au apreciat și funcțiile diversificate ale fotoliilor Chairmony, fiind impresionați de numărul mare al acestora și de beneficiile oferite musculaturii tensionate.

Pentru că știm cât de ocupați sunt oamenii zilnic și cât de rare sunt ocaziile acestora de a se destinde, am fost încântați să le oferim tuturor participanților o sesiune de relaxare superioară cu ajutorul fotoliilor noastre de masaj, fie că au dorit masaj la tâmple, masaj reflexogen sau masaj la picioare.

Un eveniment reușit pentru Chairmony

Suntem încântați că am putut participa la un nou eveniment de calitate marca Romexpo, Cosmetics Hair Beauty, și dorim să le mulțumim pe această cale atât organizatorilor, cât și participanților pentru cadrul oferit, atenția acordată și pentru vizitarea standului nostru.

Pe parcursul acestor zile, am avut parte de discuții constructive și interesante, atât cu participanții care doreau să afle mai multe despre tehnologia care stă la baza fotolilor Chairmony, cât și cu cei care au trecut pragul standului nostru din pură curiozitate sau pasiune pentru masaj.

Mulțumim, Romexpo, pentru găzduire și Cosmetics Beauty Hair pentru prilejul de a participa la un eveniment cu totul inedit alături de branduri de top!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *