Cum te poți bucura de un masaj acasa, in fiecare zi

Închipuie-ți că ajungi acasă după o zi obositoare de la serviciu. Care este primul lucru pe care vrei să îl faci? Probabil mulți dintre noi ar răspunde cu „să mă așez în pat” sau „pe canapea, să mă uit la televizor”. Însă, oare asta îți va aduce relaxarea deplină? Ce ai spune de un masaj acasa?

Cu toții știm că masajul este una dintre cele mai eficiente tehnici de relaxare. Acesta contribuie la vindecarea afecțiunilor de natură fizică sau chiar mentală. În zilele noastre, nu doar cei privilegiați pot să aibă parte de un masaj acasa. Acum, oricine își dorește să aibă parte de o rutină în care relaxarea are prioritate.

Dacă masajul este una dintre practicile care te ajută să te simți mai confortabil în propria piele, mai relaxat și mai destins, cu siguranță că îți dorești să ai parte de toate beneficiile lui în confortul propriei locuințe.

Probabil te gândești că îți vom spune să aduci acasă un maseur profesionist care să te ajute să te relaxezi în fiecare zi. Însă, poate nu este varianta cea mai confortabilă pentru tine. Poți avea parte de masaj acasă prin numeroase metode, însă cea mai eficientă este oferită de noile tehnologii disponibile pe piață pentru toți iubitorii de relaxare și confort.

Bucura-te de masaj acasa, in fiecare zi

Atunci când te confrunți cu oboseală cronică, stări de spirit schimbătoare, afecțiuni fizice sau când pur și simplu ai o rutină sedentară, corpul și mintea îți transmit semnale de alarmă. Omul modern alege să ignore aceste semnale, fapt care poate avea consecințe grave asupra sănătății.

Majoritatea dintre noi avem tendința să stăm ore în plus la birou, să lucrăm suplimentar și să ne concentrăm toate energiile pe muncă, astfel încât ignorăm oboseala și stresul care se acumulează în corpul și spiritul nostru.

Masajul este mai mult decât o metodă de relaxare. Acesta te poate ajuta să previi o mulțime de afecțiuni ale mușchilor, tendoanelor și oaselor și poate contribui la îmbunătățirea sistemului cardiovascular și imunitar.

Datorită tehnologiei moderne, poți avea parte de masaj acasă în fiecare zi. Cum?

Fotoliile de masaj Chairmony îți pot aduce relaxarea în propria locuință sau în propriul birou, pe o perioadă nedeterminată.

Având unul dintre fotoliile de masaj Chairmony chiar la tine acasă, îți modifici întregul ritual de relaxare, fâcându-l mai simplu, mai confortabil și mai eficient. Un astfel de accesoriu îți oferă o mulțime de funcții într-un singur loc. Iată doar câteva dintre ele:

  • Masaj de relaxare
  • Masaj al întregului corp
  • Reflexoterapie
  • Masajul tâmplelor
  • Masajul picioarelor
  • Masaj cu aer
  • Funcția de încălzire, atât de benefică circulației sangvine
  • Poziția zero gravity
  • Masaj cu ajutorul sistemului soft-balance

Spre deosebire de masajul terapeutic clasic, realizat într-un spațiu organizat, acest tip de masaj este mai confortabil și mai practic, întrucât nu presupune deplasarea la un salon, nu implică efortul fizic al unui terapeut și poate fi personalizat în funcție de dorințele tale.

Dacă vrei să beneficiezi de avantajele unor sesiuni regulate de masaj acasă, însă te gândești că atmosfera din cadrul unui salon are rolul ei în procesul de relaxare, vei fi încântat să afli că fotoliile de masaj Chairmony au un sistem audio încorporat. Cu ajutorul acestuia, îți poți conecta smartphone-ul și poți asculta muzica preferată oricând.

Mai mult decât atât, un astfel de fotoliu de masaj aduce un plus de eleganță în locuința sau biroul tău și contribuie la obținerea unui design cu adevărat spectaculos.

De ce să experimentezi metode de relaxare costisitoare departe de casa ta, când poți să ai parte de același confort și aceleași efecte, fără să o părăsești?

Cu fotoliile Chairmony, te poți bucura de masaj acasă în fiecare zi împreună cu familia și prietenii!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *