Dăruiește relaxare celor dragi de sărbători alături de Chairmony!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi – febra cadourilor începe să ne cuprindă, mercurul din termometre scade în fiecare zi iar mirosul de ciocolată caldă ne îmbie simțurile. De Crăciun, cu toții căutăm să ne bucurăm de o bine meritată pauză alături de familie și de cei dragi, să împodobim bradul și să pregătim minuțios cele mai inspirate cadouri.

Iar dacă acest ultim pas îți dă ceva bătăi de cap, noi ne-am gândit să-ți oferim încă o sursă de inspirație pentru a alege cadoul potrivit. Cu siguranță vrei să oferi persoanei iubite sau familiei tale un motiv în plus să zâmbească atunci când deschid cu entuziasm cadoul de la tine. De aceea, iată de ce ar trebui să iei în calcul și alternativa fotoliilor de masaj.

Gama de fotolii Chairmony – darul perfect de Crăciun

#1 Oferi relaxare și sănătate

Fotoliile de masaj reprezintă o investiție pe termen lung în îmbunătățirea stării de sănătate, dar și de relaxare a persoanei care le primește.

Alături de aceste avantaje, spre deosebire de alte cadouri de sezon (flori, lumânări parfumate, obiecte tematice de Crăciun), dacă le oferi celor dragi un fotoliu de masaj Chairmony, ei vor avea parte de relaxare și de o stare de bine pe tot parcursul anului. Astfel, vei fi sigur că se vor bucura de cadoul tău pe termen lung și că se vor gândi la tine în fiecare zi.

În funcție de bugetul tău și de cerințele persoanei pentru care dorești să achiziționezi fotoliul, îți punem la dispoziție mai multe alternative – gama Modern, gama Retro și gama Advanced, fiecare dispunând de o serie de funcții variate.

#2 Un cadou inedit

Un fotoliu de masaj este un cadou inedit, elegant și rafinat, dar și o alternativă inspirată pentru tine, mai ales dacă te afli într-un impas și nu știi ce să alegi pentru persoana iubită sau pentru membrii familiei.

Persoana care primește darul relaxării Chairmony se va bucura în același timp de un accesoriu stilat pentru înfrumusețarea spațiului personal, dar și de un cadou extravagant cu care se va mândri de sărbători. Și dacă te afli chiar tu în ipostaza celui care dăruiește, vei putea să te remarci printr-un cadou inspirat și să faci o impresie bună de sărbători.

#3 Oferi un remediu pentru diverse afecțiuni

Dacă în familia ta există membri care suferă de diverse afecțiuni (dureri de spate, dureri musculare, migrene etc.), prin dăruirea unui fotoliu de masaj Chairmony îi vei ajuta să combată simptomele acestora, să se simtă voioși și plini de vitalitate și să-și recapete buna dispoziție de sărbători.

#4 Înlocuiești vizitele la masaj

Ai un prieten sau o rudă care adoră să meargă la masaj? Oferă-i darul terapeutului personal Chairmony și al relaxării la domiciliu!

Fotoliile Chairmony se îmbină perfect cu spațiul casnic și reprezintă o alternativă potrivită pentru a avea parte de toate beneficiile unui terapeut avizat. Nu va mai fi nevoie ca persoana care îl primește să se deplaseze la salon sau să programeze de fiecare dată sesiuni suplimentare de masaj, astfel că îi vei oferi un cadou pe gustul său de care să se bucure tot anul.

Tu ți-ai pregătit lista de cadouri de Crăciun? Te invităm să o completezi cu alternativa preferată de relaxare marca Chairmony!

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *