De ce este Chairmony mai mult decat un fotoliu de relaxare

În zilele noastre, conceptul de relaxare are diferite forme și variază în funcție de preferințele personale. În timp ce, pentru unele persoane, petrecerea timpului liber în natură, muzica sau lectura reprezintă cele mai bune metode de relaxare, masajul reprezintă tehnica de relaxare supremă pentru alte persoane.

Un fotoliu de relaxare îți poate îndeplini nevoia de destindere dacă știi că fizioterapia și masajul profesionist aduc confort trupului și sufletului.

Fotoliile pentru masaj Chairmony sunt capabile să îndeplinească nevoia de relaxare de care fiecare pesoană are nevoie și chiar mai mult. Acestea vin cu funcții și opțiuni avansate, capabile să îți îmbunătățească starea de spirit și starea de sănătate. Chairmony este mai mult decât un simplu fotoliu de relaxare.

Hai să afli de ce!

Chairmony, mai mult decât un fotoliu de relaxare

Dacă starea de bine și relaxarea sunt elemente ale unei vieți de calitate pentru tine și îți dorești să te bucuri de ele în fiecare zi, Chairmony este cea mai bună opțiune. Un fotoliu de relaxare cu un design impecabil, elegant și plin de stil, care este capabil să îți ofere un masaj profesionist la birou sau chiar și în intimitatea propriei locuințe, poate fi secretul unei rutine zilnice mult mai productive și satisfăcătoare.

În ochii multora dintre deținătorii unui fotoliu de relaxare Chairmony, acesta este mai mult decât un accesoriu: este un prieten de nădejde care nu contribuie doar la starea ta fizică și psihică, dar care aduce și un plus de eleganță și personalitate locuinței sau biroului tău.

În plus, spre deosebire de alte fotolii de masaj de pe piață, Chairmony vine cu o serie de funcții care te fac să te simți în al nouălea cer:

  • Funcția audio – este apreciată de toți utilizatorii fotoliului, pentru că muzica și masajul sunt două dintre elementele care te pot ajuta să te relaxezi în numai câteva secunde. Fotoliul de relaxare Chairmony este dotat cu difuzoare și un sistem audio care poate fi conectat cu smartphone-ul tău, oferindu-ți posibilitatea de a asculta muzica preferată în timp ce ai parte de un masaj de calitate superioară.
  • Scanare corporală – o funcție rareori întâlnită în fotoliile de masaj, scanarea corporală ajută la detectarea dimensiunilor corpului tău, pentru a-ți oferi sesiuni de masaj personalizate.
  • Reflexoterapia – foarte apreciată de simpatizanții metodelor de vindecare alternative, este o funcție pe care o are acest fotoliu de relaxare. Cu ajutorul acestei funcții, vei avea parte de masaj targetat, în punctele care te ajută să îți recâștigi echilibrul interior.
  • Masajul cu aer – Chairmony este echipat cu 114 perne cu aer, cunoscute și ca și airbag-uri, poziționate strategic pentru a-ți oferi un masaj profesionist în zona capului, a umerilor, a gâtului, a spatelui, a feselor, a coapselor, gambelor și tălpilor.
  • Sistemul soft-balance – încă o funcție importantă a acestui fotoliu de relaxare este sistemul care ajută la deplasarea și glisarea acestuia în mod ritmic, pentru a pune accent pe zonele mai sensibile ale corpului.

Exceptând cele 5 funcții importante menționate mai sus, Chairmony este mai mult decât un fotoliu de relaxare pentru că oferă și suport S-L, proiectat pentru ameliorarea durerilor cauzate de poziția incorectă a spatelui. Așadar, dacă cumva sufereai de dureri de spate din cauza statului pe scaun prea mult timp la birou, Chairmony poate fi un tratament eficient pentru tine.

Pentru mai multe detalii despre funcțiile fotoliului Chairmony, vizitează pagina Caracteristici.

De asemenea, acest fotoliu de relaxare vine cu opțiunea de masaj exclusiv pentru picioare, opțiunea de încălzire pentru stimularea circulației sanguine dar și cu funcția zero-gravity, atât de apreciată de către medici din întreaga lume. Nici masajul tâmplelor și posibilitatea creării unui program de masaj personalizat nu lipsesc din gama de funcții a oricărui fotoliu de relaxare Chairmony.

Îți dorești o viață în care relaxarea, calmul și starea de bine să predomine? Încearcă Chairmony!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *