Fine Experience: experiența Chairmony la Artmark

Cea de-a doua ediție a expoziției Fine Experience de anul acesta a fost, într-adevăr, o experiență unică. Aici s-au reunit participanții interesați de artă, dispozitive cu tehnologii avansate integrate, decorațiuni, modă, înfrumusețare și băuturi fine. Fine Experience a avut loc la Galeriile Artmark, în interiorul Palatului Cesianu Racoviță, o locație cunoscută pentru rafinament și eleganță.

Expoziția multibrand a introdus participanții într-o atmosferă impresionantă cu ajutorul exponatelor din diverse categorii. Evenimentul de tip cocktail i-a surprins pe invitați prin originalitate și prin diversitatea brandurilor prezente.

Fine Experience – relaxare și cunoaștere

Alături de branduri precum Reflection, E-Twow România, Luviane: Atelier de Parfumerie și Bijuterie, IQOS, Domeniile Sâmburești și multe altele, Chairmony a fost prezent la eveniment cu fotolii de masaj de ultimă generație, spre încântarea și mai ales relaxarea participanților.

Fotoliile Chairmony, cu un design surprinzător, sunt disponibile în numeroase variante de design și au diferite funcționalități. Acestea au atras atenția persoanelor cu gusturi tradiționale dar și a iubitorilor de modernism. În ambientul showroom-ului cu un concept multibrand din cadrul Galeriilor Artmark, Chairmony s-a evidențiat prin funcții avansate și complexe și abilitatea de a aduce relaxarea în viața oricărei persoane, dar și printr-un design excelent.

Cei care au căutat să îmbine utilul cu plăcutul și sănătatea cu relaxarea au avut parte de experiențe neașteptate în timpul sesiunilor de masaj oferite de Chairmony. Persoanele care au fost interesate să experimenteze funcțiile fotoliului pentru masaj au confirmat utilitatea și potențialul de relaxare al acestuia.

Cele mai apreciate funcții ale fotoliilor pentru masaj Chairmony au fost poziția zero-gravity, masajul picioarelor, masajul capului și reflexoterapia. Fotoliile Chairmony integrează o varietate de programe potrivite unei game largi de nevoi. În plus, acestea pot fi folosite în confortul propriei case sau al propriului birou.

Deoarece la eveniment au fost prezenți un număr mare de pasionați de tehnologie, acesta a fost locul prielnic să fim în data de 5 iulie. Toți participanții la eveniment care au încercat fotoliul Chairmony au fost încântați să descopere inovațiile aduse în arta masajului.

Stilul de viață al oamenilor ocupați din ziua de astăzi cere o doză mare de relaxare, destindere și stimulare a musculaturii, precum și a sistemului cardiovascular. De aceea, fotoliile pentru masaj devin un element necesar în fiecare locuință sau birou.

Specialiștii recomandă Chairmony pentru abilitățile sale unice de a acționa la nivelul întregului corp, al capului și tălpilor, cu ajutorul celor 114 perne de aer și a rolelor care funcționează pe baza unui mecanism avansat dar și a designului ergonomic creat cu ajutorul inginerilor de top.

Ne bucurăm tare mult că am avut ocazia să luăm parte la Fine Experience și cu siguranță vom fi prezenți și la următoarele ediții ale acestui eveniment!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *