Fotoliile Chairmony, atractia publicului la targul Mobila Expo

În perioada 23-26 martie 2017 echipa Chairmony a participat la târgul Mobilă Expo, organizat la Romexpo, București. În cadrul evenimentului, am avut ocazia să interacționăm cu peste 1000 de români care și-au arătat interesul față de fotoliile noastre de masaj.

În fiecare zi din cadrul târgului, sute de vizitatori curioși și-au făcut apariția la standul Chairmony. Inițial, noi credem că au fost atrași de design-ul inovativ al fotoliilor noastre. Acestea sunt create cu mare atenție de către designeri italieni renumiți și pot avea o gamă variată de culori și o formă care poate fi modernă sau retro, în funcție de preferințele fiecărui utilizator.

Toți cei care au avut ocazia să testeze fotoliul Chairmony au fost surprinși de gama largă de funcții inteligente pe care le are dar și de faptul că și-au putut personaliza masajul, adaptat pentru corpul fiecărui individ. Tocmai de aceea, Chairmony a fost creat pe principiul conform căruia fiecare persoană are nevoi diferite. Este primul fotoliu de pe piață care poate oferi un masaj personalizat, în funcție de nevoi.

Cu ajutorul celor 114 airbag-uri care se umflă și dezumflă ritmic și a funcției de scanare corporală, Chairmony acoperă toate părțile corpului predispuse masajului, de la tâmple până la tălpi.

În felul acesta, fotoliile Chairmony au reușit să ofere momente de confort și relaxare celor peste 1000 de vizitatori care ne-au vizitat standul din cadrul Târgului de Mobilă.

Wow, nu îmi vine să cred. Mă simt mult mai odihnită și relaxată decât eram azi dimineață când am venit la târg”, ne-a spus o doamnă după ce a testat fotoliul în prima zi a târgului.

Fotoliile Chairmony au fost foarte bine primite încă de la lansarea lor pe piața din România, iar impactul pozitiv pe care le-au avut în cadrul târgului Mobilă Expo a făcut ca zeci de persoane fizice și companii să dorească să comande un astfel de fotoliu pentru spațiile lor.

Chiar și acum, în urma târgului, suntem plăcut surprinși de impactul pe care aceste fotolii le-au avut și răspundem în continuare cu mare plăcere tuturor întrebărilor celor interesați să le achiziționeze.

Dacă dorești și tu să testezi gratuit masajul personalizat oferit de aceste fotolii revoluționare, te invităm la showroom-ul Chairmony din cadrul Rin Grand Hotel, de pe Șos. Vitan-Bârzești nr. 7D-7E, București.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
  1. Irina Neagu spune:

    Excelente fotolii, multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *