Am lansat un nou produs: Chairmony Retro Advanced

Luna Iunie vine cu vești bune pentru toți iubitorii de masaj și relaxare! La Chairmony avem acum un nou produs: fotoliul de masaj Retro Advanced, varianta îmbunătățită a fotoliului Retro. Cu această ocazie, masajul de înaltă clasă a devenit mult mai accesibil.

Te invităm să afli în continuare tot ce trebuie să știi despre această nouă gamă inovatoare de fotolii Chairmony!

Îți place Retro? Atunci o să iubești Retro Advanced!

Datorită tehnologiei revoluționare pe care o încorporează produsele din ziua de azi, fiecare dintre noi își poate crea propriul spațiu de vis. Nu mai este nevoie să ne deplasăm la cinema să vizionăm un film 3D, să mergem la sală pentru a alerga pe bandă câțiva kilometri și nici să ne programăm la un salon de masaj pentru a scăpa de stres.

De aceea, fotoliul Retro Advanced a fost conceput ca o alternativă accesibilă, cu funcții și dotări situate între variantele Retro și Modern. El se poate integra perfect în orice spațiu, oferindu-i o notă subtilă de eleganță dar și o utilitate unică: aceea de a oferi relaxare totală și terapie prin masaj celor care îl vizitează.

Spre deosebire de fotoliul Retro, care are în dotare 22 de airbag-uri și o serie de funcții de bază, varianta avansată a acestuia integrează un număr dublu de perne de aer dar și 4 seturi de role de masaj. Acesta este disponibil în două variante de culoare: Negru și Bej.

Iată ce îți poate oferi fotoliul Retro Advanced!

44 perne de aer

Cu ajutorul airbag-urilor distribuite strategic, noul fotoliu Chairmony Retro Advanced îți oferă un masaj complet, de la gât și până la gambe. Masajul cuprinde întreg spatele și picioarele, fiind o adevărată terapie pentru cei care au ocazia să îl încerce.

4 seturi de role

Cu ajutorul seturilor de role plasate la spate, Chairmony oferă un masaj autentic care contribuie la ameliorarea și combaterea durerilor musculare. Ce poate fi mai plăcut decât un masaj personalizat după o zi petrecută la birou?

3 programe de masaj

La fel ca și versiunea Retro, fotoliul Retro Advanced oferă trei programe de masaj care se pot alege din telecomandă. Acestea pot fi: în zona superioară a spatelui, în zona inferioară sau în zona picioarelor. Fiecare poate fi reglat în intensitate și frecvență, în funcție de preferințe. Cu un masaj în fiecare zi, vei combate oboseala și îți vei recupera energia pentru a face față cu brio provocărilor zilnice.

Încălzire în fotoliu

Atât versiunea Retro cât și cea Retro Advanced încorporează sistem din fibră de carbon, menit să stimuleze circulația sângelui și metabolismul prin încălzire. Terapia prin căldură este foarte eficientă pentru mușchi, tendoane, ligamente și articulații. Sistemul de încălzire cuprinde zona spatelui și a gambelor.

Spătar pliabil

Spătarul pliabil oferit de sistemul soft balance ajută la reglarea poziției fotoliului din telecomandă. În felul acesta, vei putea alege cea mai relaxantă poziție pentru a te bucura din plin de masaj.

Suport de picioare pliabil

Cu ajutorul suportului de picioare pliabil, vei avea parte nu doar de o poziție relaxantă, ci și de o poziție corectă în timpul masajului, care nu supune coloana vertebrală la stres.

În timpul petrecut la birou, de-a lungul orelor, probabil îți este foarte dificil să adopți o poziție corectă și să o menții pe tot parcursul zilei. Știm cu toții senzația. : )

Însă, Chairmony Retro Advanced te ajută să păstrezi această poziție cât timp te bucuri de masaj. Îți vei îndrepta spatele, îți vei relaxa picioarele și îți vei echilibra organismul.

Intensitate și frecvență reglabile

Cu ajutorul telecomenzii, poți regla intensitatea pernelor de aer, viteza rolelor de masaj și poți schimba metoda de masaj pentru a pune accent pe zona dorită (inferioară sau superioară a spatelui sau a picioarelor). Astfel, îți vei personaliza masajul în funcție de nevoile tale din fiecare zi.

Vrei să îl încerci?

Sperăm că toate aceste informații te-au făcut curios și dornic să încerci noul nostru produs. În plus, acesta are un design unic, cu o subtilă notă luxoasă care va transforma spațiul tău într-un deliciu pentru orice privitor.

Odată cu fotoliul Chairmony Retro Advanced, vei aduce relaxarea și terapia prin masaj mai aproape de tine și de cei dragi ție, indiferent dacă îl poziționezi acasă sau la birou. Dimensiunile sale și greutatea îți permit mutarea cu ușurință a acestuia și plasarea lui chiar și într-un spațiu mai puțin generos ca și suprafață.

Dacă ți-am stârnit interesul, te așteptăm cu drag să încerci noul fotoliu în showroom-ul nostru, situat în incinta Rin Grand Hotel București.

Pentru orice detalii, îți stăm cu plăcere la dispoziție și prin email sau telefonic.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *