Răsfăț marca Chairmony la The Lash Lounge

După cum v-am obișnuit și până acum cu participarea noastră la numeroase evenimente de top pe plan național și internațional, continuăm să ne consolidăm gradul de vizibilitate și poziția pe piață printr-o nouă apariție. De data aceasta, am fost prezenți cu mult entuziasm la salonul The Lash Lounge din București, unul dintre cele mai luxoase și rafinate centre de înfrumusețare ale capitalei.

Localizat pe Str. Matei Basarab Nr. 93, sector 3 București, The Lash Lounge reprezintă alegerea de top a tuturor femeilor care caută un adevărat răsfăț al simțurilor. De la servicii profesioniste de make-up, la extensii de gene pentru obținerea unui look elegant, fără cusur, la tratamente la solar sau masaj, aici toate femeile se pot bucura de servicii de înaltă calitate și de o echipă de profesioniști, mereu gata să răspundă tuturor cerințelor și să ofere consultanță.

fotoli de masaj

Suntem încântați că soluțiile de relaxare Chairmony fac parte din lista de răsfățuri pe care salonul o oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor. Fotoliul de masaj Chairmony din gama Modern poate fi personalizat cu orice imagine de brand, astfel că se adaptează specificului oricărei companii. De aceea, design-ul său elegant, completat cu rafinament de sigla salonului The Lash Lounge s-a integrat perfect în decor și a atras toate privirile celor prezenți la eveniment.

fotoliu chairmony

Numeroase persoane s-au oprit să testeze pe propria piele beneficiile tuturor funcțiilor de masaj și să obțină, alături de servicii de înfrumusețare, și o stare de relaxare profundă și de fericire. Sănătate, frumusețe și stil – acestea sunt cuvintele cheie care au descris experiența noastră. Am fost plăcut surprinși de numărul mare de persoane prezente care au mărturisit cât de bine s-au simțit după timpul petrecut în fotoliu și cum starea de tensiune musculară sau de încordare parcă a dispărut de la sine.

fotolii de masaj la lash lounge

Personalizat special pentru The Lash Lounge, fotoliul Chairmony face parte din lista răsfățurilor de care se pot bucura toate femeile la salon și este soluția perfectă la care poți apela pentru a integra beneficiile relaxării prin masaj alături de îmbunătățirea aspectului fizic. Dacă te afli în căutarea unui tratament complet pentru simțurile tale, trece pe listă și o vizită aici.

Suntem mândri să oferim o stare de sănătate îmbunătățită și cele mai rafinate tratamente de înfrumusețare alături de partenerii noștri de la The Lash Lounge, de aceea suntem recunoscători pentru invitație și vom reveni de fiecare dată cu drag.

Mulțumim The Lash Lounge pentru găzduire și tuturor persoanelor care au încercat soluțiile de relaxare marca Chairmony!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *