Suferi de dureri de spate? Iată o soluție care le va calma

Durerile de spate îți pot cauza disconfort extrem, în special atunci când sunt constante. Petreci în fiecare zi câteva ore pe scaun și te plângi de dureri de spate când desfășori activități de bază? Atunci trebuie să găsești o soluție care să contribuie la starea ta de bine în fiecare zi, pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Se consideră că a avea dureri de spate este banal, iar motivul principal pentru care cei mai mulți oameni aleg să le ignore este impresia că acestea sunt trecătoare. Din nefericire, acest disconfort poate persista pe toată durata vieții. Indiferent de natura și originea durerii, există câteva metode care te pot ajuta să ameliorezi durerea și chiar să o elimini permanent.

Printre cei mai importanți factori în combaterea unei dureri de spate se află postura, nivelul de relaxare al corpului, nivelul de stres, activitatea fizică și metodele de relaxare a musculaturii și a întregului organism.

Cum poți scăpa de dureri de spate supărătoare?

O viață fără durere este o viață fericită. Activitățile zilnice pot avea loc în mod normal, dinamic și sănătos, iar evoluția ta poate avea un curs normal.

Dacă suferi de dureri de spate poți apela la sport, creme sau alifii, exerciții de stretching, înot și multe altele. Toate acestea sunt menite să contribuie la un stil de viață sănătos, însă toate au anumite dezavantaje. Există posibilitatea ca, uneori, din lipsă de timp sau pur și simplu pentru că ai uitat, să nu respecți rutina folosirii unei alifii sau să sari peste mersul la bazin sau la sală.

Există însă o soluție care să fie mereu la îndemâna ta, pe care să o vezi zilnic și să nu uiți niciodată de ea. Poți opta pentru un fotoliu de masaj cu funcții avansate, pe care să îl așezi în propria locuință sau la birou.

Fotoliile cu masaj sunt soluția ideală pentru persoanele cu o viață agitată, în care nu doar simplele dureri de spate împiedică funcționarea corpului și a minții la potențial maxim, ci și disconfortul, mușchii tensionați, durerile de cap, umeri, ceafă sau de picioare.

Îți dorești un fotoliu modern pentru masaj, care vine cu numeroase funcții și care încorporează tehnologii moderne, menite să te relaxeze? Fotoliile Chairmony sunt accesorii pline de stil și eleganță și includ funcții surprinzător de utile.

Durerile de spate pot deveni senzații ale trecutului atunci când deții un aparat profesional de masaj, care îți poate oferi în fiecare zi un masaj personalizat sau de tipul:

 • Chinezesc
 • American
 • Hong Kong
 • Thailandez
 • Masaj în partea de sus a corpului
 • Masaj în partea inferioară a corpului

Fiecare din aceste tipuri de masaj pot fi personalizate cu diverse tehnici automate, în funcție de tipul de durere de spate de care suferi. Cele 6 tehnici sunt:

 • Kneading (Frământare)
 • Shiatsu
 • Tapping (Lovire ușoară)
 • Knocking (Batere)
 • Rolling (Rulare)
 • Combination (Combinarea mai multor tehnici)

Acestea sunt doar câteva dintre funcțiile unui fotoliu de masaj Chairmony. Un astfel de produs este extrem de complex, foarte confortabil și benefic întregului corp. Mai mult decât atât, datorită funcției sale audio și a difuzoarelor încorporate, permite utilizatorilor să asculte muzica preferată în timp ce se relaxează pe ritmurile masajului. Astfel, scapi de dureri de spate deranjante, însă capeți și o stare de spirit permanent relaxantă.

Alege să intervii atunci când durerile de spate devin un obstacol în viața ta, oferindu-ți clipe unice de relaxare. Fie că amplasezi fotoliul pentru masaj în căminul sau în biroul tău, vei avea parte de o experiență diferită în fiecare zi, iar orele de muncă și cele libere vor fi definite de plăcerea dată de un masaj profesionist.

După cum poți observa, un fotoliu de masaj poate fi un terapeut personal aflat mereu la îndemâna ta, când vine vorba de durerile de spate. Pur și simplu trebuie să te așezi în el și se va ocupa automat de restul.

Un masaj pe zi te scapă de dureri și te aduce acolo unde îți dorești să fii!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *