Chairmony a fost testat la Târgul Mobilă Expo 2018

Fiecare an aduce echipei noastre participări remarcabile la evenimente cu renume din țară. De această dată, am fost prezenți la a IV-a ediție a târgului cu vânzare Mobilă Expo, în perioada 8 – 11 martie.

Evenimentul s-a adresat tuturor persoanelor interesate de mobilier atât clasic cât și modern precum fotolii, bucătării, canapele, precum și mobilier conceput pentru spațiile publice, realizat la cele mai înalte standarde de calitate.

Organizatorii evenimentului, ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Asociația Clubul Român de Mobilă – ACRM au asigurat cadrul optim pentru expunerea produselor fiecărui participant.

Suntem încântați de oportunitatea participării în cadrul acestui târg de amploare alături de cei mai importanți producători români de mobilă, pentru al doilea an consecutiv. Pe parcursul celor 4 zile, am avut ocazia să ne bucurăm de o atmosferă distinsă și să interacționăm cu vizitatorii care au trecut pragul standului nostru.

Suntem onorați pentru reușita de a prezenta cu succes tehnologia revoluționară ce stă la baza fotoliilor de masaj Chairmony. Design-ul select, precum și demonstrațiile practice au captat atenția publicului numeros, dar mai ales a celor interesați de cele mai recente tehnologii privind masajul personalizat pentru întreg organismul.

Persoanele dornice să-și îmbunătățească stilul de viață și să afle mai multe informații despre influența masajului în procesul de detoxifiere au fost încântați să descopere că fotoliile noastre de masaj includ funcții de reflexoterapie sau masaj thailandez, benefice pentru o detoxifiere completă.

Și cei interesați de a găsi un produs excelent care să le satisfacă toate dorințele în materie de masaj ne-au vizitat standul. Aceștia au avut șansa de testa fotoliile Chairmony și de a se convinge de multiplele sale funcționalități.

Suntem mândri că fiecare persoană care a încercat fotoliul Chairmony a confirmat și întărit utilitatea fotoliului nostru de masaj pentru relaxarea zilnică și combaterea diverselor afecțiuni ale organismului. Fiecare apreciere a vizitatorilor ne determină să contribuim și pe viitor la aducerea confortului mai aproape de clienții noștri.

În afară de persoanele fizice, și cele juridice au fost atrase de fotoliile de masaj Chairmony. Știm cu toții că stilul de viață alert pe care îl au majoritatea persoanelor, cât și munca de birou îi privează adesea de clipele indispensabile de relaxare.

Întrucât acestea sunt situațiile cu care se confruntă zilnic, reprezentanții mai multor firme au decis să afle mai multe  despre masajul la birou și să testeze relaxarea inconfundabilă oferită de fotoliile noastre.

Gama de fotolii pentru masaj Chairmony este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să beneficieze de un confort sporit atât în propria locuință, cât și la locul de muncă.

Ne bucurăm că am împărtășit această experiență cu toate persoanele care ne-au vizitat standul și că am putut oferi experiența masajului de relaxare profesionist.

Mulțumim organizatorilor pentru găzduire și abia așteptăm să ne revedem și la următoarele ediții.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *