Chairmony și Adline Solutions la Print&Sign

Continuăm tradiția evenimentelor cu deschidere internațională și participanți de top! În perioada 26-29 septembrie 2017, Romexpo a găzduit cea de-a 14-a ediție a Southeast European Exhibition for Print&Sign Industries, care a reunit într-un cadru select branduri de renume internațional din domenii precum print digital sau producție publicitară.

Pe parcursul celor trei zile ale târgului, participanții au avut ocazia să cunoască expozanți importanți din Europa, precum și să asculte discursurile unor speakeri internaționali din domeniul  tiparului si semnalisticii digitale.

Amatorii de tehnologie au fost în special încântați pentru că târgul le-a oferit peste 150 echipamente inovative puse în funcțiune alături de demonstrații live spectaculoase.

În cadrul acestui eveniment s-au lansat în premieră cele mai noi echipamente și produse din industria digital print care implementează tehnologii revoluționare. Participanții au putut urmări cu interes și o demonstatie în premieră a unei tehnologii unice în lume – imprimarea și embosarea digitală în același timp.

Print&Sign – cel mai important târg de tipar și semnalistică din Europa de Sud-Est

Print&Sign a introdus de asemenea și două concepte noi – Print Hub și Digital Signage, alături de alte 4 evenimente conexe și 2 concursuri de colantare auto, spre încântarea publicului țintă care a participat cu interes la acestea.

Print&Sign este cel mai important târg de tipar și semnalistică din Europa de Sud-Est. Din acest motiv, am fost onorați să participăm și noi la această ediție alături de compania Adline Solutions, care face parte din grupul nostru de firme.

Adline Solutions oferă soluții complete pentru producția publicitară, de la imprimante până la gravatoare mecanice plexiglas. Am asistat cu interes la demonstrații alături de Adline Solutions și ne-am bucurat de numărul mare de clienți care a interacționat cu noi în cadrul acestui eveniment.

Deși domeniul nostru de activitate diferă față de tematica acestui târg, am fost plăcut surprinși de interesul crescut față de fotoliile Chairmony.

Suntem încântați că acest eveniment ne-a oferit oportunitatea de a relaționa cu clienții interesați de modalități de personalizare digitală a fotoliilor noastre (integrarea unui design de brand, customizare pentru integrarea perfectă în orice spațiu, posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de culori și design-uri etc.).

Persoanele fizice, dar și juridice au fost interesate să afle mai multe despre fotoliile noastre de masaj Chairmony, precum și despre cele mai noi metode pe care le pot folosi în personalizarea cu diverse imagini de brand, logo-uri ale firmelor sau alte imagini tematice.

Am răspuns cu drag la toate întrebările și am fost bucuroși că simplele discuții și curiozități ale participanților au dus în final și la plasarea unui număr impresionant de comenzi din partea acestora.

Evenimentul a fost un prilej pentru noi de a urmări cu interes demonstrațiile jucătorilor de top de pe scena internațională de digital print, respectiv producție publicitară, de a fi alături de aceștia și de a-i susține. De asemenea, ne-a ajutat să intrăm în contact cu un număr semnificativ de clienți interesați de fotoliile Chairmony și de cele mai noi modalități de personalizare digitală.

Print&Sign a fost un eveniment reușit, demonstrațiile tehnologice au depășit așteptările participanților iar atmosfera s-a remarcat prin dinamism și sofisticare. Faptul că am fost prezenți ne-a făcut martorii unor demonstrații în premieră mondială și suntem cu adevărat recunoscători pentru această experiență.

Mulțumim Romexpo și Print&Sign pentru găzduire, pentru cadrul rafinat și modern oferit, precum și pentru oportunitatea de a împărți spațiul cu cele mai mari branduri din domeniul digital print.

Această ediție a depășit așteptările publicului țintă, dar și pe ale noastre. Vom reveni și pe viitor!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *