Confortul Chairmony a fost testat la Salonul Nautic Internațional

Participările la evenimente renumite au devenit o tradiție pentru echipa noastră. Și în acest an, fotoliile Chairmony au fost una dintre principalele atracții ale Salonului Nautic Internațional desfășurat în perioada 22 – 25 martie la Romexpo.

Aflat la cea de-a X-a ediție, evenimentul a reunit timp de 4 zile companii importante din domeniul nautic, promovând produsele și serviciile aferente. Astfel, toate persoanele dornice să-și planifice sezonul estival au avut ocazia să achiziționeze ambarcațiuni fabricate pe piața autohtonă sau provenite din import.

Chairmony susține răsfățul în toate formele lui și fiecare invitație la asemenea evenimente ne încântă. Prin urmare, am fost fericiți că am avut ocazia și anul acesta să interacționăm cu iubitorii de echipamente maritime.

Pe tot parcursul desfășurării evenimentului am putut admira exponatele fiecărui stand și, cel mai important, am avut ocazia de a le oferi vizitatorilor clipe de relaxare cu ajutorul fotoliilor de masaj Chairmony. Astfel de momente speciale sunt binevenite pentru toți cei care aleg să viziteze târgurile de o asemenea amploare.

Distanțele necesare de parcurs dintre standuri, statul la coadă precum și analizarea ofertelor disponibile, toate acestea presupun un efort din partea vizitatorilor. De aceea, considerăm că fiecare participant merită să se delecteze cu o sesiune de masaj personalizat. Funcțiile fotoliilor Chairmony sunt ideale pentru cei care își doresc să se bucure de confortul unic sau care sunt în căutarea celei mai bune soluții pentru tratarea diverselor afecțiuni ale organismului.

Prin intermediul tehnologiei revoluționare ce stă la baza fotoliilor noastre de masaj, fiecare vizitator care ne-a trecut pragul s-a putut bucura de câteva minute de relaxare personalizată. Cu ajutorul funcției de scanare corporală, a pernelor de aer și a rolelor care se mulează pe forma corpului, persoanele care au testat răsfățul Chairmony au putut scăpa de durerile musculare.

De asemenea, suntem mândri că toți cei care au testat fotoliile noastre de masaj au lăudat utilitatea acestuia, precum și design-ul rafinat și elegant. Aspectul său modern se îmbină armonios cu estetica oricărui spațiu. Totodată, echipa noastră a putut discuta pe larg cu vizitatorii și despre beneficiile masajului de relaxare pentru le aduce la cunoștință avantajele unei investiții pe termen lung.

Ne bucurăm că am avut oportunitatea de a participa la Salonul Nautic Internațional și că am interacționat cu un număr mare de persoane de-a lungul celor 4 zile ale târgului.

Tradiția participărilor noastre la evenimente va continua. În lunile următoare, ca de fiecare dată, vei putea afla detaliile activităților marca Chairmony urmărind blogul nostru.

Până la următoarea întâlnire, te invităm să ne contactezi dacă ai întrebări despre gama de fotolii pentru masaj Chairmony și funcțiile acestora sau să testezi relaxarea personalizată în noul nostru showroom aflat în incinta Băneasa Shopping Center.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *