Am participat la Targul de Medicina si Farmacie Rommedica

În perioada 6-8 aprilie 2017, fotoliile de masaj Chairmony au fost colțul de relaxare al publicului din cadrul târgului internațional de medicină și farmacie Rommedica.

Târgul a avut loc la Centrul Expozițional Romexpo și a reunit în cele 3 zile sute de specialiști din domeniul aparaturii și softului medical.

Echipa Chairmony a avut ocazia ca la acest eveniment să interacționeze cu sute de vizitatori care au testat fotoliile noastre și s-au bucurat de masaje personalizate gratuite, pe loc.

Chairmony, un bun terapeut personal

Datorită ritmului alert în care se află societatea noastră în ziua de astăzi, cu siguranță fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat de o terapie prin masaj.

Fie din cauza poziției pe care o adoptăm la birou, fie din cauza unor activități solicitante și a mușchilor slăbiți, majoritatea tinerilor și adulților din ziua de astăzi simt dureri și disconfort în zona spatelui.

De aceea, o terapie prin masaj este recomandată tuturor, nu doar pentru relaxare și eliberare de stres, ci și pentru calmarea durerilor musculare.

Chairmony poate fi un bun kinoterapeut și maseur personal, care vine în folosul persoanelor care își doresc un stil de viață sănătos. Datorită celor 6 programe de masaj pe care le oferă dar și a funcției de reflexoterapie, fotoliul Chairmony poate ameliora sau chiar vindeca diverse afecțiuni tratabile prin masaj.

Chiar dacă este folosit de o persoană sănătoasă, cu o bună condiție fizică, Chairmony poate să prevină și să combată afecțiunile cauzate de oboseală și stres.

Varianta modernă Chairmony este alcătuită din 114 airbag-uri (perne de aer) care se umflă și dezumflă ritmic, alături de role pentru spate, gambe și tălpi.

Credem că acestea sunt principalele motive pentru care fotoliile noastre s-au bucurat de atenție sporită și interes din partea vizitatorilor de la târgul Rommedica.

Ne bucurăm că, pe zi ce trece, din ce în ce mai multe persoane adoptă un stil de viață sănătos datorită tehnologiei care a devenit atât de accesibilă în zilele noastre. Chairmony este dovada că fiecare dintre noi se poate bucura de un masaj personalizat realizat profesionist, oricând dorește, din confortul propriei locuințe sau de la birou, fără să fie nevoie să apelăm la o persoană specializată sau să ne deplasăm la un salon.

Mulțumim tuturor vizitatorilor târgului Rommedica pentru interesul acordat și vă așteptăm în continuare să ne vizitați showroom-ul, din cadrul Rin Grand Hotel, de pe Șos. Vitan-Bârzești nr. 7D-7E, București.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin
  1. Iancu Oinescu spune:

    Un masaj ideal pentru relaxare si nu numai. Am fost la targ si am probat fotoliul, recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *