Relaxare și eleganță – Chairmony la BIFE-SIM

În perioada 13-17 septembrie, Chairmony a participat la cea de-a XXVI-a ediție a BIFE- SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România. Experiența la acest eveniment ne-a întrecut toate așteptările. Timp de 5 zile, am reușit să cunoaștem o  varietate de oameni și să le oferim celor cărora ne-au vizitat standul beneficiile unei sesiuni de masaj și de relaxare intensă.

Expoziția organizată de Romexpo în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și CCIR prezintă anual cele mai noi tendințe din domeniul mobilei, decorațiunilor, echipamentelor și accesoriilor pentru industria lemnului.

Romexpo sustine producătorii români și importatorii, după cum ne-a obișnuit și până acum. Nici în acest an nu s-a lăsat mai prejos, ci a oferit o platformă de expunere la standardele internaționale pentru toți participanții.

Anul acesta, ne-am aflat la expoziție alături de un număr impresionant de participanți, atât branduri românești, cât și internaționale, într-un cadru select și o atmosferă cu adevărat rafinată.

Suntem încântați că am reușit să prezentăm tehnologia revoluționară care stă la baza fotoliilor de masaj Chairmony și impresionați de numărul mare de persoane care au vizitat standul nostru dar și întreaga expoziție.

Fotoliile Chairmony au atras atenția pasionaților de tehnologie, care au avut ocazia să vadă demonstrațiile noastre practice, dar și să testeze ei înșiși beneficiile fotoliilor de masaj, exponente ale celor mai noi tendințe și stiluri din domeniu.

Cei interesați de arta masajului și de relaxare, dar și cei aflați în căutarea unor metode noi și inovative pentru îmbunătățirea sănătății generale a organismului au arătat un interes deosebit față de fotoliile noastre de masaj. Aceștia le-au testat beneficiile, confirmând utilitatea lor și capacitatea de a le oferi o relaxare superioară, mai ales celor care suferă de dureri musculare.

Și cei interesați de reflexoterapie au fost încântați să descopere acestă funcție a fotoliilor noastre de masaj și au beneficiat de o sesiune de masaj reflexogen care le-a încântat simțurile.

La standul nostru s-au oprit și reprezentanți din partea firmelor, interesați să afle mai multe despre masajul la birou și să experimenteze confortul și relaxarea pe care le oferă fotoliile Chairmony celor care desfășoară muncă de birou.

Gama noastră de produse este ideală atât pentru folosirea în propria locuință, cât și la birou, de aceea am fost încântați să întâmpinăm un public variat, standul nostru fiind vizitat atât de persoane fizice, cât si de persoane juridice.

Pentru că majoritatea dintre noi avem un stil de viață ocupat, timpul alocat relaxării și odihnei este din ce în ce mai scăzut.

Am fost încântați de posibilitatea de a le oferi vizitatorilor o clipă de relaxare alături de noi. Cei prezenți la eveniment au avut astfel șansa de a experimenta beneficiile unui fotoliu de masaj cu funcții multiple și a se convinge de utilitatea unui asemenea produs, atât la birou, cât și în confortul propriei locuințe.

Ne bucurăm că am avut ocazia să participăm la ediția din acest an a BIFE-SIM, să le prezentăm beneficiile unui fotoliu de masaj profesionist celor care au trecut pragul standului nostru și să avem împreună parte de o experiență inedită.

Mulțumim Romexpo și BIFE-SIM pentru găzduire si pentru platforma de socializare pe care ne-ați oferit-o pe parcursul celor 5 zile. Vom fi prezenți cu siguranță și la viitoarele ediții ale acestui eveniment!

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *