Ție îți place să ți se facă masaj? Iată care sunt beneficiile masajului

Beneficiile masajului au fost dovedite de-a lungul timpului de specialişti şi simţite pe propria piele de un număr mare de persoane. Folosit atât ca terapie, metodă de relaxare şi modalitate de combatere a anumitor afecţiuni, masajul este recunoscut şi chiar indicat unor categorii variate de persoane, datorită aportului semnificativ pe care îl aduce atât sănătăţii fizice, cât şi mentale. Mai departe

Relaxare și eleganță – Chairmony la BIFE-SIM

În perioada 13-17 septembrie, Chairmony a participat la cea de-a XXVI-a ediție a BIFE- SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România. Experiența la acest eveniment ne-a întrecut toate așteptările. Timp de 5 zile, am reușit să cunoaștem o  varietate de oameni și să le oferim celor cărora ne-au vizitat standul beneficiile unei sesiuni de masaj și de relaxare intensă. Mai departe

Masajul la picioare: indicaţii şi contraindicații

Picioarele sunt unele dintre cele mai neglijate zone ale corpului, deşi le solicităm foarte mult în desfăşurarea activităţilor cotidiene. Fie că jobul nostru implică statul în picioare pe perioade îndelungate, fie că desfăşurăm muncă de birou şi ne petrecem întreaga zi în fața unui calculator, picioarele sunt supuse unor tensiuni foarte mari. Mai departe

Ce este masajul cu aer și cum poți avea parte de el?

Este un lucru binecunoscut faptul că masajul este una dintre cele mai populare metode de relaxare. Acesta este renumit pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului, încă din cele mai vechi timpuri. Însă, tehnologia modernă aduce cu sine avantaje nebănuite și completează arta masajului de odinioară. Astfel, masajul cu aer este o tehnică inovatoare, specifică dispozitivelor moderne care utilizează compresia ca metodă de terapie și relaxare. Mai departe

Chairmony poate fi testat acum și la Timișoara

Masajul este o parte importantă din viața ta? Ai nevoie de o doza zilnică de relaxare pentru a te simți sănătos și detensionat? Fotoliile Chairmony te ajută să integrezi masajul în rutina ta zilnică, independent de prezența unui terapeut.
Mai departe

Ce înseamnă pentru tine relaxarea cu adevărat?

Relaxarea joacă un rol foarte important în stabilirea nivelului calității vieții tale. Încordarea și tensiunea resimțite în urma statului la birou în fiecare zi sunt principalele motive pentru care calitatea vieții poate scădea cu trecerea timpului.

Mai departe

Stai la birou zilnic? Iată de ce ai nevoie de masajul spatelui

În trecut, masajul era considerat un lux pentru că numai nobilii aveau parte de astfel de tehnici de relaxare aplicate de către profesioniști. Astăzi, s-ar spune că lucrurile s-au schimbat pentru că oricine are acces la saloanele de masaj de relaxare sau terapeutic. Însă, viteza cu care trăiește fiecare dintre noi și timpul liber limitat fac ca masajul, respectiv relaxarea, să fie, încă o dată, un lux.

Mai departe

De ce este Chairmony cel mai eficient kinetoterapeut personal?

Kinetoterapia este cunoscută ca fiind terapie prin mișcare, utilă în afecțiuni diverse, precum cele locomotorii, ale organelor interne, afecțiuni cardiovasculare, metabolice sau respiratorii. Acest tip de terapie este aplicat de obicei de către un kinetoterapeut care te asistă în stimularea organismului prin exerciții fizice controlate și dozate strategic.

Mai departe

Fine Experience: experiența Chairmony la Artmark

Cea de-a doua ediție a expoziției Fine Experience de anul acesta a fost, într-adevăr, o experiență unică. Aici s-au reunit participanții interesați de artă, dispozitive cu tehnologii avansate integrate, decorațiuni, modă, înfrumusețare și băuturi fine. Fine Experience a avut loc la Galeriile Artmark, în interiorul Palatului Cesianu Racoviță, o locație cunoscută pentru rafinament și eleganță.

Mai departe

Conexiunea dintre emoții și boli

În zilele noastre, nivelul stresului psihic ajunge la cote îngrijorătoare, motiv pentru care afecțiunile de natură fizică și psihică se instalează mult mai devreme decât era posibil în urmă cu câteva generații.

Mai departe

Când este indicat masajul cervical?

Masajul cervical este principalul tip de masaj recomandat pentru ameliorarea simptomelor spondilozei. Exceptând această afecțiune, acest tip de masaj este utilizat în numeroase cazuri, începând de la oboseală și până la durerea temporară a zonei gâtului, umerilor, brațelor și a zonei superioare a spatelui.

Mai departe

Care sunt principalele cauze ale durerilor de coloană?

Coloana vertebrală stă la baza întregului sistem osos și este cea mai importantă componentă a acestuia. De asemenea, întregul aparat locomotor este influențat de sănătatea coloanei, motiv pentru care starea sa trebuie să fie observată atent. Atunci când ai dureri de coloană, trebuie să știi că acestea pot fi simptome ale numeroaselor afecțiuni de sănătate care influențează întreaga stare fizică.

Mai departe

Chairmony la Senior Expo 2017

Târgul dedicat cetățenilor seniori, Senior Expo, a avut loc între 27 și 28 Mai 2017, în București. Acesta a avut scopul de a agrega și promova serviciile companiilor care oferă echipamente medicale, mobilier medical, dar și ale acelor firme care vin cu programe de relaxare avantajoase pentru vârstnici.

Mai departe

Am lansat un nou produs: Chairmony Retro Advanced

Luna Iunie vine cu vești bune pentru toți iubitorii de masaj și relaxare! La Chairmony avem acum un nou produs: fotoliul de masaj Retro Advanced, varianta îmbunătățită a fotoliului Retro. Cu această ocazie, masajul de înaltă clasă a devenit mult mai accesibil.

Mai departe

Cauți un scaun pentru masaj cervical? Avem o veste bună pentru tine!

Durerile cervicale sunt unele dintre cele mai supărătoare, în special atunci când sunt cronice. Fie că suferi de dureri cervicale din cauza unei spondiloze sau experimentezi doar senzații temporare, acestea te pot împiedica să dai randament maxim, să te concentrezi la lucrurile cu adevărat importante și să ai o stare generală de bine.

Mai departe

Masaj clasic vs masaj thailandez: diferențe și asemănări

Atât masajul de relaxare tradițional cât și sesiunile de masaj thailandez au ca scop principal relaxarea întregului corp și inducerea unei stări de detașare. Ambele au numeroase beneficii, însă există câteva diferențe esențiale pe care orice iubitor de masaj trebuie să le cunoască.

Mai departe

Cele mai importante elemente ale unui stil de viata sanatos

Sănătatea și calitatea stilului de viață nu au aceeași definiție pentru fiecare dintre noi. Dacă pentru unii înseamnă o viață activă și plină de mișcare, pentru alții poate însemna o viață relaxantă și liniștită. Cu toate acestea, există câteva elemente generale care stau la baza unui stil de viata sanatos, despre care vom vorbi în continuare.
Mai departe

Chairmony este prezent acum și la GolfRoom

Începând cu luna aprilie 2017, Chairmony este prezent în cadrul Golf Room din București, de pe Aleea Alexandru nr. 35, între MAE și Uptown. Centrul de golf este un spațiu inedit de relaxare, unde ai posibilitatea de a te destinde, de a te distra și de a-ți stimula capacitățile strategice într-un cadru plăcut.

Mai departe